Breng een eerbetoon aan de kunst met een Frida Kahlo-poster

Frida Kahlo – een vanzelfsprekend onderdeel van de kunstgeschiedenis kan nu als muurkunst in jouw huis hangen.

Kleurrijk. Artistiek genie. Feministisch icoon. Frida Kahlo wordt op vele manieren omschreven en maakt, met haar vele zelfportretten, zonder enige twijfel een groot deel uit van de kunstgeschiedenis. Nu kun je een eerbetoon brengen aan deze Mexicaanse kunstenares door thuis een Frida Kahlo-poster aan de muur te hangen.

In ons assortiment vind je de volgende posters met Frida Kahlo als motief - zowel in vierkant formaat als met weelderige, groene kleuren.

Twee Frida Kahlo-posters in groene kleurenLinks: Frida Kahlo // Rechts: KAHLO Poster

De linker Frida Kahlo-poster is ontworpen door ontwerpster Christina Heitmann, en we drukken deze zelf in onze eigen printstudio op premium papier van 230 gram dat FSC-gecertificeerd en verouderingsbestendig is. De stevige dikte en het matte oppervlak geven de poster een kwalitatieve uitstraling en zorgen voor een mooie afdruk zonder reflecties. De rechtse Frida Kahlo-poster is ontworpen door ontwerpster Gabriella Roberg, en deze poster wordt ook in onze eigen printstudio gedrukt op hetzelfde type premium papier.

Wie was Frida Kahlo?

Frida Kahlo was een Mexicaanse kunstenares die zich liet inspireren door de Mexicaanse populaire cultuur en bekend staat om haar onopgesmukte zelfportretten. Op achttienjarige leeftijd raakte Frida Kahlo betrokken bij een busongeluk waarbij ze blijvende verwondingen en pijn opliep waar ze de rest van haar leven mee leefde. Haar kunst weerspiegelt haar turbulente leven en laat haar ervaringen met het leven met een chronische pijn zien.