Creëer een unieke fotowand met echte WOW-factor

Tegenwoordig zie je steeds minder vaak één eenzaam schilderij bij iemand thuis aan de muur. Steeds meer mensen maken grote fotowanden. Geen wonder: Het verzamelen van verschillende kunstwerken aan één muur zorgt voor een stijlvolle maar persoonlijke uitstraling!

Sta je te popelen om een ​​fotowand in je huis te creëren? Denk dan eens outside the box en maak er een die opvalt met verschillende fotolijsten. Door met verschillende stijlen en formaten wissellijsten te variëren, krijg je een levendige en unieke fotowand. Het kiezen van een gouden lijst voor een zwart-witte afbeelding kan een prachtige opfleuring aan het geheel geven, of laat je kleurrijke afbeelding extra stralen door voor een stijlvollere fotolijst te kiezen. Bovendien kun je posters mixen met kunstwerken en persoonlijke foto's aan je muur. De mogelijkheden voor variatie zijn eindeloos en het wordt erg leuk!

Verschillende fotolijsten zorgen voor een extra dimensie in je interieur

Fotowand in de woonkamer

Durf verschillende materialen en kleuren te combineren - het creëert een extra dimensie in het interieur. Hier zijn gouden posterlijsten samen met zwarte en zilveren lijsten op verschillende hoogtes geplaatst en dit draagt bij aan een grote wow-factor!

De charme van een schilderijwand is dat je deze naar eigen wens kunt inrichten en dat hoeft niet te stoppen bij alleen maar fotolijsten of schilderijen. Probeer andere interieurdetails zoals verlichting, aan de muur gehangen vazen en spiegels tussen de lijsten te combineren om een dynamische vorm te creëren. Houd er rekening mee dat er veel ruimte nodig kan zijn aan de muur en dat je dit vooraf moet plannen. Een tip is om te proberen de fotolijsten en andere items op de vloer klaar te leggen, ze te rangschikken hoe je ze aan de muur wilt hangen en te monteren vanaf het begin. Het kan ook mooi zijn om de meubels in je huis te volgen. Als je je fotowand boven de bank wilt plaatsen is het leuk om te beginnen vanaf de breedte van de bank. Met een beetje creativiteit en planning kan je fotowand een opvallend detail in huis worden waar je je mooiste afbeeldingen en interieurdetails kunt benadrukken!

Geef je muur een dynamisch tintje

Verschillende wissellijsten in de woonkamer

Door verschillende fotolijsten voor je posters en foto's te kiezen, krijgt je fotowand echt een bijzonder dynamisch tintje. We hebben een breed assortiment met meer dan 5500 fotolijsten, waardoor je geweldige mogelijkheden hebt om verschillende lijsten te mixen en te combineren. We hebben lijsten in veel verschillende materialen, vormen en maten! Mocht je toch iets niet kunnen vinden dat past, wij maken ook op maat gemaakte lijsten voor je afbeelding.

Bekijk gerust ons volledige assortiment fotolijsten en posters.