De vloerspiegel – zo praktisch, zo elegant!

Als je een spiegel nodig hebt waar je jezelf helemaal in kunt zien, maar geen grote dingen aan de muur wilt hangen, dan is de vloerspiegel een zeer goed alternatief. Vloerspiegels zijn er in veel verschillende varianten en stijlen - zowel trendy als traditioneel. Naast de praktische eigenschappen van de vloerspiegel, is het ook een stijlvol interieurdetail dat bovendien licht en ruimte in je huis creëert.

Een vloerspiegel is een decoratief interieurdetail met meerdere praktische eigenschappen - hieronder benoemen we een aantal!

Je hoeft niet te boren

Een spiegel aan de muur hangen kan vervelend zijn. Misschien huur je je appartement en mag je niet boren, of wil je om een andere reden geen grote gaten in de muur maken. Dan is een vloerspiegel perfect. Er zijn vloerspiegels die speciaal gemaakt zijn om schuin tegen de muur te zetten, en er zijn vloerspiegels met ingebouwde steun, zodat ze overal op je vloer geplaatst kunnen worden.

Praktisch om jezelf helemaal in te bekijken

Vloerspiegels zijn over het algemeen lang en bieden je de mogelijkheid om jezelf van top tot teen te bekijken. Om die reden zijn ze erg populair voor bijvoorbeeld in de slaapkamer, hal of in een luxe walk-in-closet. Ook een grote badkamer kan een geschikte plek zijn.

Badkamerinrichting - houten manden, eiken vloerspiegel, hanger en ochtendjasOp de afbeelding: Staande spiegel Eikenhout 53x188 cm

Een vloerspiegel kan gemakkelijk verplaatst worden

Het kan soms nodig zijn een spiegel naar een andere kamer te verplaatsen, of misschien wil je de spiegel gewoonweg op een andere plek zetten. Met een vloerspiegel is dit gemakkelijk te doen. Vooral als je van tevoren al weet dat je nog wel eens graag dingen op een andere plek zet en voor een lichtere vloerspiegel hebt gekozen.

De elegantie van de vloerspiegel

Wat zeg je van een vloerspiegel met een modern en stijlvol design, met een lijst en steun in zwartgeverfd ijzer? Of een vloerspiegel in een traditioneel design met een prachtig versierde, witgeverfde lijst en spiegelglas met een elegante facetgeslepen rand? Of als je van een warme, natuurlijke inrichting houdt, misschien een vloerspiegel van massief eiken? Ongeacht welke uitvoering je kiest, een vloerspiegel voegt altijd een vleugje stijl toe aan je huis, laat een grootse indruk achter en is tevens erg praktisch.

Vloerspiegels met lijsten in zwart metaal, wit hout en eikenVan links naar rechts: 1. Staande spiegel House Doctor Chic Zwart // 2. Versailles Staande spiegel Misty Wit // 3. Staande spiegel Eikenhout 52x167 cm

 

Bekijk ons gehele aanbod aan vloerspiegels hier!