Fotolijst - collage

Een collage maken van foto's in een gewone fotolijst is mogelijk, maar het kan wat omslachtig zijn. Daarom zijn er kant-en-klare lijsten voor collages - zogeheten collagelijsten - zodat je eenvoudig een collage met mooie fotoherinneringen kunt creëren.

De collagelijsten zijn zeer handig als je veel foto's hebt en het lastig vindt om maar één foto te kiezen om in een traditionele fotolijst in te lijsten. Het is ook een erg mooi en persoonlijk interieurdetail om thuis aan de muur te hangen.

Collagelijsten worden vaak gebruikt voor bijvoorbeeld gezinsfoto's of foto's die op de een of andere manier bij elkaar horen - bijvoorbeeld van een reis of van een bijzondere gelegenheid.

Uniek en creatief

Het maken van een fotocollage geeft je de mogelijkheid om je creatieve kant naar boven te halen, een beetje zoals bij het maken van een scrapbook - maar dan voor aan de muur. Wij weten allemaal welke warme gevoelens er bij je op kunnen komen als je foto's van je favoriete momenten uit je leven bekijkt. Een fotoverhaal componeren van je leven kan bijna net zoveel vreugde brengen als het eindresultaat aan de muur.

Omdat je zelf je fotocollage maakt met je eigen foto's wordt de muurkunst ook heel uniek, en vooral persoonlijk.

Tip: collagelijst als cadeau 

Een collagelijst voor een vriend(in) met bijvoorbeeld gezamenlijke herinneringen van een reis of foto's van de kleinkinderen voor een oma of opa, is een gegarandeerd gewaardeerd cadeau. Iets moois om thuis aan de muur te hangen waar de ontvanger mooie herinneringen aan heeft.

Collagelijst in rustieke stijl met drie foto's van gezin in de buitenlucht

Een collage van collagelijsten! 

Collagelijsten zijn er werkelijk in alle mogelijke uitvoeringen. Van zwarte en stijlvolle tot hartvormige of detailrijke collagelijsten. En er zijn collagelijsten met plek voor alles van twee tot meer dan 30 foto's. Hier is een prachtige collage van collagelijsten uit ons assortiment!

Verschillende collagelijsten met gezinsfoto's - lijsten voor collage

Hier vind je ons gehele assortiment met collagelijsten!