Kleur van het jaar 2020

Hier vertellen wij over de kleur van het jaar en hoe jij makkelijk en goedkoop kleur in je huis kan zetten. De kleur van het jaar is gekozen door Pantone, en dit jaar viel de keuze op de klassieke blauwe kleur.

Voor meer dan 20 jaar heeft het bedrijf Pantone de kleur van het jaar uitgekozen. Wij hebben meerdere pastelkleuren gezien in onze huizen, en de kleur is ook populair gemaakt door veel trendsetters en bedrijven! Dit jaar was de keuze de kleur Classic Blue. Een klassieke, tijdloze kleur die rust en een gevoel van veiligheid uitstraalt. Het jaar is 2020 en wij boeken steeds sneller vooruitgang. Deze blauwe kleur symboliseert rustpunt di eons eraan herinnert om te ontspannen en rust te vinden.

Trends veranderen snel en we kunnen niet zomaar ons huis renoveren zodra een nieuwe kleur, materiaal of een nieuwe stijl plaats begint te nemen in onze meubelbladen. Met behulp van kleine, simpele manieren kan je jouw omgeving kleurrijk maken en jouw huis bij te werken met de nieuwe kleur van het jaar.

Wil jij meer blauwe tinten in jouw huis? Hier zijn onze tips.

Je hoeft de slaapkamer helemaal niet te verven. Gebruik in plaats daarvan andere materialen zoals stof/textiel om de blauwe kleur te plaatsen en in den vul het dan aan met blauwe details.

Spiegels

Niemand heeft toch gemist dat spiegels veranderd zijn van een noodzakelijkheid, tot een van de meeste populaire interieurdetails?
Vandaag zijn er spiegels in alle vormen, maten, stijlen en kleuren. Om een spiegel te kiezen met blauwe details kan jouw huis behoorlijk verfrissen!

Collagespiegels

Van links: 1. EO Ice Cream Ocean Blue 2.EO Ice Cram Smoked Grey 3.Biarritz All Glass 80 cm ø 4.Genoa Rectangular All Glass 80x110 cm

Coffee Table Photo Album

Onze stijlvolle Coffee Table Photoalbum’s van Printworks is de perfecte interieurdetail. Een traditioneel fotoalbum met de mogelijkheid om foto’s van alle momenten in het leven te bewaren in een mooie hoes. Gebruik het album als detail op de salontafel, bijzettafel, in de boekenkast of een andere willekeurige plek. Verkrijgbaar in meerdere kleuren maar de blauwe keuze is natuurlijk onze favoriet.

Trendy fotoalbum’s

Van links: 1. Baby It’s A wild world 2.A Walk down Memory Lane 3.Diamant Fotoalbum Blå 4.Happily Ever After

Posters

Vang de blauwe kleur in de kunst aan je muur. Mix verschillende motieven, stijlen en tinten voor een levendig resultaat. Met of zonder passe-partout. De keuze is aan jou.
Het beste met posters? Ze zijn makkelijk te vervangen wanneer je behoefte hebt aan verandering in jouw huis, en hup zo voelt de kamer weer opnieuw spannend! Hier onder hebben wij onze blauwe favorieten verzameld.

blauwe posters

van links: 1. One must dash - Frost 2. Water reflection övre rad från vaster: 1. Abstract Art – Blue 2.Retro Blue 3.Stormy Sea 4.Aquarelle flower – Blue Undre rad från vaster: 1.Ocean pool 2. Frosty forest 3. Dolphine Couple 4.Pire from above

Lijsten

Voor de kleurrijke persoon hebben wij ook lijsten in blauw. Wij hebben een groot assortiment blauwe lijsten in verschillende tinten, vormen en maten.
Blauwe lijsten zijn niet het gebruikelijke, maar het is zo stijlvol om een blauwe lijst te gebruiken voor een simpel blauw postermotief.

Blauwe lijsten