Laat je inspireren door ronde spiegels!

Al een lange tijd zijn ronde spiegels niet meer alleen in badkamers te vinden, maar ook in alle andere kamers in huis. Tegenwoordig zien we ronde spiegels in slaapkamers, woonkamers, hallen en eetkamers. En er is écht iets speciaals aan ronde spiegels. De zachtheid en elegantie. En dan hebben we het nog niet gehad over de magische eigenschappen die spiegels in het algemeen - en misschien ronde spiegels in het bijzonder - bezitten. Spiegels creëren ruimte en licht, en kunnen zowel jou als je persoonlijkheid weerspiegelen. Hier vind je wat fijne inspiratie voor ronde spiegels!

De oorspronkelijke ronde spiegel

Er zijn ronde spiegels met prachtige details, zoals een messing ring om deze aan te hangen, of een decoratieve band van kunstleer. Sobere en stijlvolle details, die toch opvallen.

Ronde spiegels - gouden spiegel - zwarte spiegel

De stijlvolle ronde spiegel

Ronde spiegels met een stijlvol en minimalistisch design zijn zowel modern als tijdloos. Een veilige keuze ongeacht of je interieurstijl nu trendy of traditioneel is. Dunne spiegels zonder lijst of spiegels met een gefacetteerde rand zijn twee voorbeelden van elegante en stijlvolle spiegels.

Ronde spiegels - lichte inrichting

De natuurlijke ronde spiegel

Interieurdetails in natuurlijke materialen dragen bij aan een warm en harmonieus gevoel in huis. Ronde spiegels met lijst van bamboe of massief hout zijn twee voorbeelden van natuurlijke spiegels om in huis te halen.

Ronde spiegels - houten spiegel - eikenhouten spiegel

De getinte ronde spiegel

Ronde spiegels met getint glas zijn erg trendy - en zó mooi! Deze spiegels zijn een opvallend en stijlvol interieurdetail voor in je woning. Kies voor een tint die in harmonie is met je overige inrichting, of die voor een interessant contrast zorgt in de kamer. Stijlvol grijs of elegant roségoud zijn slechts twee voorbeelden van alle spiegelglastinten die momenteel verkrijgbaar zijn.

Getinte spiegels - ronde spiegels

De ronde spiegel met veel karakter

Jawel, er bestaan ronde spiegels met bijna net zoveel karakter als jij! Spiegels die - ongeacht hun formaat - plek innemen en de aandacht trekken. Deze spiegels kunnen zeer decoratief zijn, vooral wanneer je er de perfecte muur voor vindt.

Unieke spiegels - ronde spiegels - zonnespiegel

De ronde tafelspiegel

Tot slot willen we ook de ronde tafelspiegel in het zonnetje zetten! Tafelspiegels zijn erg praktisch, omdat ze eenvoudig overal neergezet en verplaatst kunnen worden naar plekken waar je op dat moment een spiegel nodig hebt. En dan hebben we nog niet gezegd hoe mooi ze kunnen zijn!

Tafelspiegels - spiegel slaapkamer

Bekijk ons hele aanbod met ronde spiegels hier!