Lijst je Diamond Painting in

Diamond paintings, ook wel diamantschilderen in het Zweeds genoemd, is erg populair geworden. Logisch - een diamond painting is iets exclusiefs en een leuke hobby voor degenen die graag bezig zijn. Je maakt zelf je diamanten schilderij en het proces achter het eindresultaat is een leuke bonus. Nadat je een diamond painting hebt gemaakt, kun je deze inlijsten in een mooie lijst om een glinsterend schilderij in huis te krijgen dat een echte blikvanger wordt!

Diamond painting is een leuke bezigheid met een glinsterende resultaat wat het tot een leuke nieuwe favoriete hobby maakt. Als je nog nooit van diamond painting hebt gehoord, vraag je je misschien af wat het echt is en hoe je het moet doen. Wanneer je een diamond painting maakt, plaats je kleine diamantachtige stenen in verschillende kleuren op een plakkerig doek. Het werkt net als het oude "schilderen op nummer" waarbij elke kleur een overeenkomend nummer heeft en je de genummerde velden vult met de juiste kleur. Je vormt een motief door de juiste gekleurde stenen te plaatsen op het juiste nummer op het oppervlak, dit creëert een prachtig diamanten schilderij. Zodra je het steentje plaatst, zit deze vast! Het creatieproces achter je mooie diamantschilderij voelt bijna mediterend aan en het beste is dat het eindresultaat een prachtige glanzende afbeelding is dat je zeker wilt inlijsten. Maak samen met je kinderen of vrienden een diamond painting die je je dan weer als leuke herinnering in een prachtige schilderij in huis terug ziet!

Verschillende lijsten voor je diamond painting

Ingelijste diamantschilderij
Een diamond painting in een van onze stijlvolle lijsten Edsbyn Zwart 40x40.

Als je klaar bent met je diamantschilderij, moet je het echt zijn plaats in je huis laten innemen. De allerbeste manier om het te benadrukken is om het in een stijlvolle lijst te plaatsen waarmee je het aan de muur hangt. Diamond paintings kunnen meestal worden gekocht in kant-en-klare kits en er zijn afbeeldingen in verschillende afmetingen om uit te kiezen. In ons assortiment vind je meer dan 6000 lijsten in allerlei verschillende stijlen en maten die passen bij veel van de diamond paintings.

Misschien ben je op zoek naar een smal frame dat de diamanten focus en glans laat krijgen. Onze lijst Paris is een extreem dunne lijst met een hoekig profiel dat je diamantschilderij stijlvol omlijst. Of misschien vind je een elegantere gouden lijst beter passen. Onze lijst New Lifestyle Goud is een moderne en tegelijkertijd klassieke fotolijst die het exclusieve gevoel van je diamantschilderij zal versterken en het een prachtige uitstraling zal geven. Het kan ook erg leuk zijn om je diamantschilderij te plaatsen in een posterhanger. Dit geeft echt de focus op je schilderij. Als je geen wissellijst kunt vinden dat overeenkomt met de specifieke afmeting die je wilt inlijsten, bieden we ook op maat gemaakte lijsten in verschillende stijlen, zodat je gemakkelijk je persoonlijke favoriet kunt kiezen en je diamantschilderij mooi kunt inlijsten!