Maak je klaar voor najaar 2020

Thuis, een plek die de afgelopen maanden écht centraal heeft gestaan. Dat we het grootste deel van onze tijd - zowel vrije tijd als werktijd - binnen de muren van ons huis doorbrengen, heeft ervoor gezorgd dat velen veel aandacht besteden aan het thuis gezellig maken.

2020 is het jaar waarin ons huis écht een thuis is geworden. De akelige werkelijkheid buiten heeft ervoor gezorgd dat we meer dan ooit een thuis nodig hebben, een plek waar we ons veilig en harmonisch voelen. Als een grote, warme knuffel, die je beschermt als het stormt. Dit is zonder twijfel terug te zien bij de trends voor najaar 2020. Hier volgen een aantal van deze trends.

Zachte vormen en gezellige materialen

In het najaar van 2020 worden alle kaarsrechte lijnen en hoekige vormen even op pauze gezet. Harde interieurs worden vervangen voor lieve, knusse en zachte interieurs. Ronde en golvende vormen worden gecombineerd met zachte en knusse materialen.

Ronde spiegel in roségoud tegen een grijze wand - druppelvormige spiegel tegen een grijze wandSpiegels in zachte vormen. Op de linkerafbeelding: Spiegel Premium Rose Gold // Op de rechterafbeelding: Spiegel Slim Drop Clear

Verwelkom de jaren 70

Gekleurd glas, keramiek, ribstof en doffe, aardse tinten zijn superpopulair in najaar 2020! Hier zijn een aantal posters die dit mooie herfstkleurenpalet weerspiegelen:

Vier posters in herfstachtige kleuren - geel, donkerrood, bruinVan links: 1. Girl walks in the dew // 2. Red Leaves // 3. The Offering // 4. Yellow basketball court

Persoonlijk en "imperfect"

Kaal, koud en perfect is niet meer van nu. Nu streven velen naar een warm thuis met veel persoonlijke details. Handwerk, erfgoedstukken, tweedehandsspullen en andere unieke interieurdetails mogen gebruikt worden om onze persoonlijkheid te weerspiegelen en een vleugje geschiedenis in huis te halen. Uniek gaat vóór perfect, en gebreken zijn eerder charmant dan storend. Bewuste consumptie met goed doordachte keuzes en inrichting met gerecyclede materialen zijn absoluut nog steeds actueel.

Grote spiegel in gerecycled teakSpiegel Granada Antiek in gerecycled teak

Donkere houtsoorten

De verwachting is dat donker hout in het najaar van 2020 in de mode komt. Walnootkleurige fotolijsten zijn erg mooi aan de muur!

Posterwand op kantoor - donkere houten fotolijsten en groene natuurmotievenFotolijst op de afbeelding: Stilren Walnoot