Passe-partout wit, witter, witst – een vergelijking van tinten

Ah, dus je wilt graag een witte passe-partout voor je poster? Een zeer goede keuze die je motief ongetwijfeld een mooie en exclusieve inlijsting zal geven. Er zijn verschillende tinten om uit te kiezen; zoek je een fel-witte passe-partout of eentje met een wat warmer en zachter gevoel? Hier laten we je de verschillende tinten witte passe-partouts zien!

Een witte passe-partout is een klassieke en zeer populaire keuze, die vrijwel bij alle motieven, fotolijsten en interieurstijlen past. Maar zoals je misschien wel weet is er niet slechts één tint wit als het aankomt op inrichting. Onze passe-partouts zijn hier geen uitzondering op, hier kun je kiezen uit voornamelijk drie verschillende tinten wit, en als we de crèmekleurige variant meerekenen komen we op vier uit.

We krijgen best veel vragen hierover; de verschillende tinten van onze witte passe-partouts. Daarom willen we in dit artikel de verschillen laten zien aan degenen die dit graag willen weten.

Onze verschillende witte passe-partouts 

1. Passe-partout Krijtwit: Ons meest witte passe-partout. Geschikt voor een superfris en exclusief gevoel van je inlijsting.

2. Passe-partout Wit: Ons op één na witste passe-partout. Een standaard witte tint die altijd goed is - ongeacht het motief!

3. Passe-partout Off-white: Ons op twee na witste passe-partout met een lichtelijk crèmekleurige tint. Deze is niet zo fel wit als de twee bovenstaande alternatieven, en geeft een wat zachtere uitstraling. 

4. Passe-partout Crème: Deze passe-partout heeft een mooie tint die naar de warmere, ietwat gele kant neigt.

Vier verschillende tinten witte passe-partoutsVan links: 1. Krijtwit // 2. Wit // 3. Off-white // 4. Crème

Zo. Nu heb je hopelijk een beter beeld van wat te kiezen als je een witte passe-partout zoekt – Hier vind je het gehele assortiment!