Posters met yoga en andere rustgevende motieven

Namaste. We hebben allemaal wel een beetje kalmte nodig in het leven. Met behulp van een rustgevend interieur kunnen we ontspannen en ons harmonischer voelen in ons eigen huis. Hieronder vind je wat inspiratie voor posters en prints met rustgevende en kalmerende motieven. Posters die je eraan herinneren om af en toe even stil te staan - en diep adem te halen.

Yogaposters

Ook als je niet frequent aan yoga doet, kunnen de meesten deze rustgevende en prachtige motieven gecreëerd door Jenny Skantz – Miss Papperista wel waarderen. De grafische motieven stellen een vrouw voor in verschillende yogaposes, en hebben zachte en rustgevende kleuren.

Posters met yogamotievenVan links: 1. Namaste I // 2. Namaste II // 3. Namaste III

Als je echt graag een yogi wilt worden, kan deze poster je misschien helpen? Een poster die een vijftigtal yin-yoga stretchposities laat zien. De poster heeft een eenvoudig en stijlvol design dat in alle woningen en interieurstijlen past - op zichzelf staand aan de muur of als onderdeel van een posterwand.

Posters die yogaposities illustrerenVan links: 1. Yoga - White // 2. Yoga - Navy // 3. Yoga - B&W

Oefen yogahoudingen met een yogaposter

Het kan lastig zijn om een hele yogaserie te onthouden. Daarom zijn deze stijlvolle posters met volledige yogaseries, die perfect zijn om in de kamer te hangen waar je thuis yoga beoefent. In deze series zie je duidelijk hoe de yogahouding eruit moet zien, en krijg je ook tijdsinstructies met het aantal minuten dat je de houding moet aanhouden.

Yoga posterVanaf links: 1. Yoga Sequence – Stretch & Strengthen To Float Forward – White Poster // 2. Yoga Sequence – Stretch & Strengthen To Float Forward – Black Poster

Yoga postersVanaf links: 1. King Pigeon II - White Poster // 2. King Pigeon II - Black Poster

Yoga posterVanaf links: 1. Restorative Yoga - White Poster // 2. Restorative Yoga - Black Poster

Inclusief instructies voor de oh zo belangrijke warming-up!

Yoga posterVanaf links: 1. Back Bend - Warm Up - White Poster // 2. Back Bend - Warm Up - Black Poster

Al deze yogaposters worden in onze eigen printstudio gedrukt, op FSC-gecertificeerd premiumpapier dat bestand is tegen veroudering. De stevige dikte en het matte oppervlak geven deze posters een gevoel van kwaliteit, wat resulteert in een mooie print zonder reflecties.

Meditatieposter – adem in, adem uit

In de lotushouding zitten en je alleen maar concentreren op je ademhaling klinkt simpel, maar voor velen kan dit ontzettend lastig zijn. Maar het iemand anders zien doen kan ook voor een rustgevend gevoel zorgen. Deze posters stellen een foto voor van een man die mediteert op een plek die op een strand lijkt. Het motief creëert een mysterieus gevoel, maar bovenal: een diep gevoel van rust.

Poster met foto van een man die mediteert op het strandOp de afbeelding: Meditasi

Posters met rustige natuurmotieven

Dat wij mensen rustiger en harmonischer worden in de natuur is misschien niets nieuws. Maar heb je er wel eens aan gedacht om dat gevoel in huis te halen? Misschien door middel van een poster met bijvoorbeeld een diep regenwoud, een eenzame boom in de mist of een rustig strand met kleine golven die zachtjes het strand op rollen?

Drie posters met natuurmotieven - regenwoud, boom in de mist, leeg strandVan links naar rechts: 1. Rainforest // 2. Misty Tree // 3. Foto Factory - Læsø

Hier vind je ons gehele assortiment met posters met natuurmotieven.

Grafische posters in rustige kleuren

Grafische posters met zachte vormen en in rustige kleuren zijn ook motieven die kunnen helpen om een rustgevende omgeving te creëren thuis. Posters die niet om aandacht schreeuwen, maar die toch de toeschouwer weten te boeien.

3 posters met grafische prints - abstracte kunstVan links: 1. Circles // 2. BLUSH // 3. Childhood

Hier vind je ons gehele assortiment met grafische posters.