Puzzellijsten - lijst je puzzel in!

Voelt het onbevredigend om de puzzel waar je meerdere dagen over hebt gedaan weer uit elkaar te halen en terug in de doos te stoppen? Lijst je puzzel dan in en hang hem aan de muur!

Puzzelen is een hobby waarbij je zowel je geduld als je focus oefent. Het kan ook een ontspannende activiteit zijn, een manier om alles even los te laten. Maar als je die puzzel van 500 en 1000 stukjes eenmaal hebt gelegd, is het jammer om hem simpelweg weer uit elkaar te halen en terug in de doos te doen. Daarom kiezen velen ervoor om hun puzzel in te lijsten en aan de muur te hangen.

Fotolijsten voor je puzzel - dikte

Je kunt fotolijsten bestellen die speciaal op maat gemaakt zijn voor de grootte van je puzzel, maar als je niet zoveel geld wilt uitgeven aan een op maat gemaakte puzzellijst, zijn er enkele standaardfotolijsten die geschikt zijn voor de dikte van je puzzel. Het is wel belangrijk om een fotolijst te vinden die diep genoeg is, veel standaardfotolijsten zijn helaas niet geschikt omdat de ruimte tussen de achterwand en het glas te klein is - maar ze zijn er wel! De klemmen die het achterstuk op zijn plaats houden, moeten flexibel genoeg zijn om iets meer ruimte te kunnen laten voor de dikte. In ons assortiment zijn de volgende fotolijstseries geschikt voor puzzels met een dikte van circa 3-4 mm:

New Lifestyle

Een stijlvolle fotolijst met een dun profiel, die verkrijgbaar is in veel verschillende kleurontwerpen en nog meer formaten. Kies uit zwart, wit, rood, geel, groen, blauw, brons, staal, zilver of goud. New Lifestyle is een van onze meest populaire fotolijstseries!

Afbeeldingen van een stijlvolle zwarte fotolijst

Nielsen

Deze elegante fotolijsten zijn gemaakt in Duitsland en zijn van zeer hoge kwaliteit. Nielsen is verkrijgbaar in verschillende designs, waaronder glanzend zwart, mat zwart, wit, glanzend zilver, eiken en goud.

Afbeeldingen van een elegante zilveren fotolijst

Galeria

Deze moderne en stijlvolle fotolijst is afkomstig van het gerenommeerde Walther en geeft je afbeelding (of puzzel in dit geval) een elegante omlijsting. De Galeria-serie bevat fotolijsten in wit, zwart, rood, zilver, koper en goud.

Afbeeldingen van een stijlvolle witte fotolijst

Chair

Deze fotolijst heeft een diepte van 18 mm, wat betekent dat de afbeelding een beetje uit de muur komt. Dit zorgt voor een gaaf 3D-effect. De fotolijst heeft een stijlvol profiel waardoor je puzzel centraal staat en is onder andere verkrijgbaar in zwart, wit, zilver en goud.

Afbeeldingen van een elegante gouden fotolijst

Fotolijsten voor een puzzel - hoogte en breedte

Als je eenmaal een fotolijst hebt gevonden die je mooi vindt, kun je een formaat kiezen dat bij de hoogte en breedte van je puzzel past. Puzzels van 1000 stukjes zijn bijvoorbeeld vaak 50x70 cm groot of net iets kleiner, en passen daardoor goed in een fotolijst van 50x70. Maar de grootte van puzzels varieert, dus controleer de afmetingen op de puzzeldoos voordat je op zoek gaat naar een geschikte fotolijst.

Als je een fotolijst met de exacte afmetingen van de puzzel wilt, maar deze niet tussen onze standaardmaten vindt, dan is het natuurlijk ook mogelijk om uit meerdere van deze series een fotolijst op maat te bestellen .

Let’s puzzle!