Smaakvolle posters voor de keuken

Er zijn posters voor de keuken met allerlei verschillende motieven, van stijlvol en praktisch tot creatief en grappig. Keukenposters creëren een gezelligere sfeer en kunnen de keuken een persoonlijk tintje geven. Hier komt wat inspiratie!

In sommige keukens is er misschien niet zoveel plek om een keukenposter op te hangen. Grote delen van de keukenmuren worden in beslag genomen door kastjes of ramen, en velen kiezen ervoor om een klok op een nog vrije plek te hangen. Maar voor degenen die plek hebben zijn er veel verschillende keukenposters om uit te kiezen. Een keukenposter kan ook erg decoratief zijn om op het aanrecht te zetten.

Voor de echte koffieliefhebber

Je hebt natuurlijk de echte ochtendmensen, die 's ochtends uit hun bed springen en al in de douche een paar zeer briljante ideeën hebben. En dan zijn wij er, die nog niet eens een fatsoenlijke zin (of gedachte) kunnen uitspreken voordat we 's ochtends onze eerste kop koffie gehad hebben. Deze poster is aan ons gericht.

Zwarte keukenposter op een witte muur - keukeninrichtingOp de afbeelding: But first coffee - Blackpainted

Koffiekunst en muurkunst in één!

We gaan verder met het thema koffie, maar dit keer met de fijnproever centraal. Degene die van het luxe gevoel houdt dat je kunt krijgen in een café wanneer je een caffè latte krijgt, waar de barista met de grootste zorg prachtige patronen in gemaakt heeft. Dat gevoel kun je ook in je keuken krijgen met deze poster.

Keukenposter met koffiekoppen tegen witte tegels - KeukeninrichtingOp de afbeelding: Coffee Date

Bon appétit!

”Smakelijk eten” klinkt natuurlijk leuk, maar toch niet zó chic als het Franse ”Bon appétit”.

Keukenposter met de tekst Bon appétit, koffiezetapparaat en glazen potten op een donker aanrechtOp de afbeelding: Bon appetit

Vergeet de groenten niet!

Als je de ambitie hebt om meer groenten te eten, kan deze poster een smaakvolle herinnering zijn. En als het je niet lukt om elke dag groenten te eten, dan heb je ze in ieder geval aan de muur. Het is de gedachte die telt, dat weten we allemaal!

Keukenposter met groenten op een witte muur - keukeninrichtingOp de afbeelding: Veggies

Scheid meer afval!

Functionaliteit ontmoet een stijlvol design met deze mooie poster met instructies voor het scheiden van afval. Goed voor het milieu, goed voor de gemoedsrust.

Poster voor het scheiden van afval op een witte muur - keukeninrichtingOp de afbeelding: How To Recycle - White

Stijlvolle patenttekeningen

Posters met patenttekeningen van de klassieke mixer uit de jaren '30 zijn mooi voor aan de keukenmuur. Het wordt extra mooi als je beide patenttekeningen naast elkaar hangt in een posterreeks.

Posters met patenttekeningen van een mixer op een witte muur - keukeninrichtingVan links naar rechts: 1. Patenttekening Mixer I // 2. Patenttekening Mixer II

 

Bekijk hier ons gehele aanbod aan keukenposters!