Creëer dynamiek met een asymmetrische spiegel

Iets dat erg trendy is geworden en dat we de laatste tijd in steeds meer huizen terugzien, zijn asymmetrische spiegels. Naast de vele functies die een spiegel vervult, zorgt een asymmetrische spiegel met zijn kenmerkende vorm en stijlvolle uitstraling voor een dynamisch en trendy gevoel in huis.

Asymmetrische spiegels zijn er in verschillende vormen en maten, wat betekent dat er voor elke kamer wel één geschikt is. De spiegel kan worden geplaatst om een ruimer gevoel te creëren of om een kamer een betere lichtinval te geven. Een asymmetrische spiegel past in elk interieur en maakt je huis direct sprekender.

Een eivormige spiegel kan het nachtkastje opvrolijken

 asymmetrische spiegel op het nachtkastje In een kleinere ruimte maakt een spiegel een groot verschil en wordt het een detail dat opvalt. Deze eivormige spiegel van KAILA is zowel mooi als functioneel. Een spiegel op het nachtkastje kan een kleinere ruimte bij het bed ruimer laten aanvoelen en geeft de details mooi weer op het nachtkastje.

Elegante druppelvormige spiegel

Druppelvormige spiegel in de keukenDeze druppelvormige spiegel heeft echt een vorm die opvalt. Door de stijlvolle en flexibele vorm is de spiegel in de meeste kamers te plaatsen. Bijvoorbeeld in een kleinere keuken tegenover een raam om een ruimtelijker gevoel te creëren en de lichtinval te verbeteren. De spiegel heeft een gefacetteerde rand die bijdraagt aan een elegante uitstraling.

Langwerpige spiegel in elegant Deens design.

Langwerpige asymmetrische spiegelGrotere en langwerpige spiegels zijn perfect om jezelf in het geheel te kunnen spiegelen. Deze langwerpige spiegel in Deens design neemt een iets grotere ruimte in een kamer in en wordt een detail dat een elegante en luxueuze uitstraling geeft. Een langwerpige spiegel kan ook horizontaal worden geplaatst boven bijvoorbeeld een dressoir. Dit maakt dat een kamer groter lijkt.

Een ovale asymmetrische spiegel in de hal

Ovale spiegel in de halEen spiegel in de hal is bijna een must in huis. Zowel om nog een laatste blik te kunnen werpen voordat je van huis gaat als om een stijlvolle entree te creëren: Het eerste dat jij en je gasten zullen zien bij binnenkomst. Door een asymmetrische spiegel in de hal te plaatsen, ontstaat er direct een moderne uitstraling. Deze ovale spiegel voegt zowel functie als stijlvol Zweeds design toe aan een ruimte

Trio van asymmetrische spiegels

Set met asymmetrische spiegelsVoor degenen onder jullie die gewoon geen genoeg kunnen krijgen van deze asymmetrische spiegels of die niet kunnen beslissen welke vorm bij je past, is deze set perfect. Een combinatie van drie verschillende asymmetrische vormen die zowel stijlvol als functioneel zijn!

Als je ons volledige assortiment spiegels wilt zien, zowel asymmetrische als traditionele vormen, klik dan hier!