Posters met afbeeldingen van mensen

(130)

Portretposters zijn zowel cool als smaakvol en we hebben voor ieder wat wils. Houd je van prints met een romantische stijl? Een trendy en coole stijl? Afbeeldingen met een boodschap? Iets heel anders? Bekijk ons assortiment hieronder. We hebben posters met mensen in alle denkbare stijlen - zo kun jij altijd de afbeelding vinden die bij je past.

Je kunt heel mooi meerdere verschillende portretposters op dezelfde muur combineren. Je kunt zelfs andere soorten afbeeldingen combineren - bepaal zelf hoe je je posters wilt ophangen.

Motief
Kleur
Oriëntatie
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Motief
  • Kleur
  • Oriëntatie
  • Prijs
  Tonen 1 - 100 van 130 producten
  Tonen 1 - 100 van 130 producten

  Portretten en afbeeldingen van mensen

  Tussen onze portretten en afbeeldingen van mensen vind je een verscheidenheid aan mooie prints. Je kunt snel overweldigd raken door de hoeveelheid moois die er is om aan je muren te hangen! Waarom zou je bescheiden zijn in je aankopen als je er meerdere met verschillende portretfoto's kunt kopen? Doe het gewoon!

  We hebben zowel klassieke portretten en moderne varianten als trendy afbeeldingen waarbij verschillende mensen de hoofdrol spelen. Veel van deze prints zijn in zwart-wit, maar we hebben ook kleurtjes die hier en daar opduiken, dus het is niet zo moeilijk om het soort kleurenschema te vinden dat jij het leukst vindt!

  Veel verschillende gevoelens worden overgebracht

  Dit soort afbeeldingen en prints spreken vaak meer aan dan bijvoorbeeld een afbeelding van een papegaai. Aangezien het mensen zijn die worden afgebeeld is dit niet zo vreemd omdat je je gemakkelijker kunt identificeren met een gevoel dat door een ander mens wordt overgebracht dan wat dan ook.

  Om deze reden moet je natuurlijk niet die onderwerpen kiezen die je niet op de juiste manier aanspreken, dus houd daar rekening mee wanneer je kiest! Soms denk je dat iets er mooi en cool uitziet, maar tegelijkertijd voel je je misschien een beetje geïntimideerd door een afbeelding. Het kan ook een foto zijn met herfstbladeren in het haar of iets dergelijks en als je de herfst niet leuk vindt is het geen goed idee om zo'n poster te kiezen, ook al valt het portret zelf misschien in de smaak.

  Probeer je dus goed in te leven in wat voor sfeergevoel de poster je geeft en bepaal dan of je het moet kopen of niet. Omdat we er zoveel verschillende hebben, is het niet moeilijk om een poster te vinden met afbeeldingen van mensen die je extra leuk vindt. Er is voor ieder wat wils!

  Trendy of meer klassiek?

  Het is niet alleen het gevoel van de poster dat je moet overwegen bij de keuze, maar het is ook belangrijk om te weten of je een trendy of een meer klassieke stijl qua onderwerp wilt. We hebben altijd beide en er komen voortdurend nieuwe afbeeldingen bij in ons assortiment. Hierdoor vind je altijd alle stijlen bij ons, dus kijk eens rond en bepaal wat jouw huis op dit moment precies nodig heeft!

  Sommige trends volg je snel, terwijl je andere negeert. Hierdoor koop je vaak een aantal trendy dingen en daarnaast een aantal die meer klassiek zijn. Veel mensen kiezen ervoor om duurdere "klassiekers", zoals een driedelig pak of zwart-wit posters, te kopen en vervolgens te combineren met meer trendy details. Net zoals we dat doen met kleding kun je dat doen met je posters, je kunt zelf kiezen welke klassieke items je thuis wilt hebben en welke meer trendy mogen zijn.

  Koop er meerdere of hou het bij één?

  Afhankelijk van waar in huis je je posters gaat plaatsen, is het leuk om er meerdere naast elkaar te hangen. Soms is het superleuk om een hele posterwand te hebben, terwijl het in andere gevallen veel leuker is om een enkele poster op te hangen. Hier spelen natuurlijk veel verschillende factoren een rol, zoals hoe groot de muur is, hoe groot je woont, welk formaat poster je kiest enzovoorts.

  Als je meerdere posters wilt kopen en ze bij elkaar wilt hangen, is onze beste tip om ze naast elkaar te leggen voordat je ze ophangt. Je kunt dan prima beoordelen hoe het eruit zal zien als ze aan de muur hangen en dat is geweldig! Het is niet zo leuk om onnodig spijkers in de muur te slaan, dus het is beter om te wachten tot je ze hebt uitgelegd.

  Als je ziet hoe ze bij elkaar passen, kun je ook gemakkelijk kiezen welke waar komt, wat belangrijk is. Vaak is het zo dat de posters die je naast elkaar wilt plaatsen veel beter uitkomen met iets anders ertussen.

  Welk formaat moet ik kiezen?

  Dit is heel persoonlijk en terwijl sommigen van ons erg grote posters waarderen, hebben anderen liever kleine varianten. Wat je ook kiest, onze portretten en afbeeldingen van mensen zullen altijd mooi staan. Er zijn zoveel verschillende varianten die het goed doen in zowel grotere als kleinere formaten, dus je zult ongetwijfeld de juiste vinden!

  Heb je het gevoel dat een bepaalde afbeelding je een beetje extra aanspreekt? Doe eens gek en koop dezelfde poster in verschillende formaten en hang deze op naast elkaar! Het kan een leuk en apart resultaat geven! Het is nooit verkeerd om unieke dingen in je interieur te brengen en het zijn precies dit soort ideeën die dat kunnen realiseren!

  Wel of geen lijst

  Dan komen we bij de lijsten. Zou je deze moeten gebruiken of kun je ze overslaan? Het antwoord is uiteraard afhankelijk van wie je het vraagt, maar er zijn enkele dingen die je hier objectief over kunt zeggen. Ten eerste geeft een poster met lijst altijd een meer "aangeklede" indruk dan een poster zonder lijst. Daarnaast is het natuurlijk aan een ieder om te beslissen of hij of zij het leuk vindt of niet. Hierin zijn we verschillend, net zoals bij vele andere zaken.