• Verwijdert 99% van alle reflecties
  • Reflecterend glas met 70% UV-bescherming
  • Past op alle lijsten van 50x70 cm
4.6 5

Ontspiegeld glas 50x70 cm (UltraVue UV70)

  • Verwijdert 99% van alle reflecties
  • Reflecterend glas met 70% UV-bescherming
  • Past op alle lijsten van 50x70 cm
€89.90
(5 beoordelingen)
Selecteer variant:
Op voorraad  Levertijd: 4-6 werkdagen

Afbeeldingsgrootte 
50x70 cm
Materiaal
Glas
Soort glas
Ontspiegeld glas

Voorkom storende reflecties en weerspiegelingen met het ontspiegelde glas van Tru Vue. Met een reflectiegraad van slechts 1% wordt het glas bijna onzichtbaar en geeft het jouw foto's natuurlijke kleuren en echte glans. Als bonus is het glas eveneens UV-beschermend en houdt het 70% van de schadelijke UV-stralen buiten waardoor jouw foto's langer mooi blijven. UltraVue is ook krasbestendig.

Je koopt hier alleen het glas. De lijst moet je apart kopen.

Denk erom dat lichtinval in een kleine hoek in sommige gevallen een groen/blauwe reflectie kan veroorzaken. Dat kan vaak eenvoudig worden opgelost door het schilderij iets te verhangen of anders door de verlichting bij te stellen.

Art.nr: 51023772

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.

0
0

Beoordelingen

Suze

2021-12-21
Suze

2021-12-20
Sebastian

Ik gebruik alleen niet-reflecterend glas in mijn lijsten en kon niets anders bedenken. Ik wou dat alle frames reflexvrij konden zijn. Je hoeft dan niet zelf het glas te verwisselen en wordt onnodig glas weg te gooien. Zeer goed verpakt en vlotte levering!

2021-01-28
Herman

Absoluut geweldig! De poster heeft een geheel nieuwe look gekregen, details die in reflecties zijn verdwenen, zijn nu duidelijk zichtbaar

2020-04-02
Johan

Had nog minder reflecties verwacht. Het glas verwijdert het overbodige maar maakte in plaats daarvan de sterke lichtbronnen duidelijker. Ik moest het schilderij op een andere plek neerzetten dan ik me had voorgesteld. Het glas doet zijn werk. Maar niet veel beter dan normaal glas dat bij een goedkoper schilderij wordt geleverd. Dus voor bijna 100 euro was dit geen probleem. Houd er ook rekening mee dat het niet alleen gaat om het wisselen van glas als je denkt dat de reflecties van lichtbronnen te sterk zijn. Het glas tovert niet zomaar reflecties weg, dus goede plaatsing van het schilderij in combinatie met lichtbronnen is vereist.

2021-02-22

Schrijf een beoordeling