Oranje lijsten

We weten dat sommige specifieke interieurdetails soms moeilijk te vinden zijn in normale winkels, zoals oranje lijsten! Daarom hebben we ons assortiment juist daarmee aangevuld. Als je op zoek bent naar een oranje lijst om je foto's of afbeeldingen mee op te fleuren, dan ben je op de juiste plek.

We hebben oranje lijsten in meerdere verschillende afmetingen.

Afbeeldingsgrootte
Materiaal
Kleur
Kleurtint
Soort glas
Inclusief steun
Inclusief passe-partout
Plek voor
Ophanging
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Afbeeldingsgrootte
  • Materiaal
  • Kleur
  • Kleurtint
  • Diepte van de lijst
   [mm]
  • Breedte van de lijst
   [mm]
  • Soort glas
  • Inclusief steun
  • Inclusief passe-partout
  • Plek voor
  • Ophanging
  • Prijs
  Tonen 9 producten
  Tonen 9 producten

  Oranje lijsten

  Als je houdt van kleur dan kunnen we je onze mooie oranje lijsten presenteren! Er is niks mis met een heerlijke kleurrijke touch en zeker deze kleur is bijzonder mooi! Niet alleen omdat hij zwart-witfoto's op een exceptionele manier net dat beetje extra geeft, het is ook een kleur die ontzettend goed te combineren is met wat meer kleurrijke afbeeldingen.

  Een facelift voor je huis

  Als het gaat om het opvrolijken van je huis dan is er veel om aan te denken. Het is niet alleen iets kopen en hopen dat het werkt, maar het is slim om een plan te hebben.

  Om de facelift te krijgen die een huis zo vaak nodig heeft, is het belangrijk dat je eerst kijkt naar wat je eigenlijk al in huis hebt. Wat wil je vervangen? Vaak zijn het de kleine dingen, zoals het kiezen voor een paar oranje lijsten, die net dat beetje extra kunnen geven waardoor het huis ineens superfris aanvoelt!

  Als het de kleine dingen zijn die het doen

  Je hoeft niet helemaal aan het behangen en verven te slaan, of nieuwe meubels aan te schaffen om je huis mooi en fris te laten voelen, vaak zijn het juist de kleine dingen die een groot verschil maken.

  Met oranje lijsten, of misschien zelfs met maar één oranje lijst, in een kamer zorg je voor een heerlijk gevoel dat je niet zou hebben als je zou kiezen voor een zwarte of een witte lijst. Met een beetje lef kies je voor kleur en zal je huis altijd als winnaar uit de bus komen. Denk daaraan als je bij ons nieuwe lijsten uitzoekt!

  Leuk met een aantal verschillende kleuren!

  Als je eenmaal aan de slag bent gegaan en merkt dat je voor wat kleur wilt gaan dan is het leuk om ook wat andere kleuren mee te nemen in de mix! Lijsten kunnen zoveel doen voor een afbeelding en een kamer, dus sta open voor de leuke kleuren die we hebben! Combineer oranje lijsten met turquoise, roze, goud etc. Hetzelfde geldt voor afbeeldingen, waarom niet een beetje vrij combineren met een boel verschillende stijlen en kleuren?

  Of het nou gaat om een posterwand of om een kamer waar je veel verschillende afbeeldingen in verschillende lijsten staand of liggend hebt hangen, met een gedurfde combinatie van kleur wordt het heel erg mooi. Er zijn steeds meer mensen die het aandurven om wat meer kleur in hun inrichting te brengen, word zelf ook zo iemand!