Paarse lijsten

Houd je van klein? En wil je je muur decoreren met een kleine lijst? Dan hebben we vast en zeker iets in ons assortiment dat je mooi zult vinden. We hebben kleine lijsten in heel veel verschillende afmetingen, met smalle of brede randen en met plek voor één of meerdere foto's.

Afbeeldingsgrootte
Materiaal
Kleur
Kleurtint
Glans van de lijst
Houtsoort
Soort glas
Inclusief steun
Inclusief passe-partout
Plek voor
Ophanging
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Afbeeldingsgrootte
  • Materiaal
  • Kleur
  • Kleurtint
  • Diepte van de lijst
   [mm]
  • Breedte van de lijst
   [mm]
  • Glans van de lijst
  • Houtsoort
  • Soort glas
  • Inclusief steun
  • Inclusief passe-partout
  • Plek voor
  • Ophanging
  • Prijs
  Tonen 16 producten
  Tonen 16 producten

  Paarse fotolijsten

  Paars is een populaire kleur en dat is niet zo vreemd! Wat paarse accenten geven je inrichting die heerlijke touch die het zo mooi maakt! Zoals je hier kunt zien hebben wij van alles om uit te kiezen als het gaat om paarse lijsten. Je vindt zonder twijfel iets dat precies bij jou past!

  Wees niet bang voor een beetje kleur!

  Een beetje kleur is altijd leuk en je moet niet bang zijn je huis op die manier een beetje op te peppen. Overal om ons heen zien we steeds meer kleur in de inrichting en dat is toch heel erg mooi? Niet alles kan altijd sober en wit zijn, je hebt soms een kleur en pit nodig voor een vrolijk gevoel thuis.

  Vind je het lastig om te bedenken welke kleuren er nou mooi staan bij jou thuis? Volg je hart, dat is het enige dat we kunnen zeggen! Wij weten onze weg in lijsten en kleuren en of het nou om een paarse lijst of een posterlijst in een andere leuke kleur gaat, de afbeelding zal prachtig mooi zijn als je durft te kiezen voor een beetje kleur!

  Verschillende kleuren aan één wand?

  Verschillende lijsten in verschillende kleuren aan één wand is enorm mooi, als je goed kiest. Wij hebben heel veel paarse lijsten en ook een heleboel andere mooie kleuren, zoals bijvoorbeeld turquoise, roze en rood.

  Als je gaat voor een mix van een aantal verschillende kleuren lijsten, dan kun je net zo goed helemaal losgaan en ook een heleboel mooie afbeeldingen uitzoeken, toch? Natuurlijk is het mooi om te gaan voor wat minder pittige kleuren als je ook al kleurrijke afbeeldingen hebt, maar het kan ook mooi zijn om dan juist te gaan voor nóg meer kleur.

  Paars is precies het soort kleur dat heel goed samengaat met andere kleuren. Je kunt hem bijvoorbeeld heel goed combineren met zilver of goud. Met een paarse lijst kun je dus heel veel kanten op!

  Posters die goed staan in een paarse lijst

  We hebben een heleboel hele mooie posters die perfect zouden staan in een paarse lijst! Maar het is natuurlijk ook zo dat als je heel erg van paars houdt, alles sowieso goed zal staan.

  Kies je ervoor om je huis te prachtig te maken met bijvoorbeeld paarse lijsten, dan is het nog fijner is om thuis te komen. Een sobere inrichting zonder een kleurrijke touch is tenslotte nou eenmaal niet de meest gezellige.

  Trendy is niet altijd het beste

  Trends komen en gaan en als je daarin mee moet gaan dan zul je de lijsten en andere spullen thuis aan de lopende band moeten vervangen. Kies je er daarentegen voor je huis te vullen met spullen die je mooi vindt en waar je blij van wordt, dan raak je er niet op uitgekeken en is het altijd leuk om thuis te komen!

  Houd je van paarse lijsten dan is het slim om daar gewoon voor te gaan, zelfs als het op dit moment toevallig niet de meest trendy kleur mocht zijn. Niets is zo veranderlijk als trends. Wat vandaag trendy is, is morgen alweer ouderwets, en andersom. Het is daarom verstandig om je gewoon te concentreren op je favoriete kleuren.