• Onze 3e witste Passe-Partout
  • 1,8 mm dikte
  • zuurvrij van de hoogste kwaliteit
5.0 3

Passe-Partout Off-white (Witte kern) 40x50 cm (29x39)

  • Onze 3e witste Passe-Partout
  • 1,8 mm dikte
  • zuurvrij van de hoogste kwaliteit
€7.90
(3 beoordelingen)
Selecteer variant:
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Foto-openingen
1 st,
Kleur (voorkant)
Off-white
Kleur (kern/zijkant)
Wit
Binnenmaat passe-partout*
29x39 cm
Geschikt voor fotogrootte
30x40 cm
Zuurvrij
Ja
Dikte
1,8 mm
Buitenmaat passe-partout
40x50 cm

Een off-white Passe-partout is wit met den creme kleurige nuance. Omdat het niet zo sterk wit is als een gewone witte Passe-Partout geeft het een zachtere indruk. Van onze witte Passe-Partouts komt deze op nr. 3 van onze kleurengamma. Het witste is krijtwit, gevolgd door standaard standaardwit, en daarna deze.

Onze Passe-Partouts van Canson zijn natuurlijk helemaal zuur- en ligninevrij, en hebben de hoogste conserverende eigenschappen volgens ISO 9706. Dit maakt ze een goede keuze, ongeacht welke eisen en behoeftes u heeft. Onze Passe-partouts passen in alle lijsten die wij verkopen. Denk eraan dat de afmetingen van de Passe-partout hetzelfde moet zijn als de grootte van de lijst. Voor eenvoudige montage van uw foto’s, koop onze Passe-partout-tape.

Art.nr: 51029772
 

Combineer met

  • Afdichtingstape

    €17.90

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.

0
0

Beoordelingen

Hanna

Ik heb een persoonlijke print besteld met mijn eigen foto (voor de originele tekening van mijn appartement) + passepartout + lijst voor cadeau. Poster en passepartout hadden een zeer goede papierkwaliteit - robuust en mooi! Ik koos voor offwhite op passepartout omdat ik niet dacht dat een "historische" print helemaal wit zou zijn. Nu heb ik het! Maar het was sowieso leuk en het cadeau viel in de smaak!

2021-01-11
Roger

Bestellen is gemakkelijk en altijd snel geleverd!

2020-06-06
Ralja

Het is ZO leuk om een passepartout te gebruiken - voor een andere diepte in het schilderij. Zeer eenvoudig te bevestigen, alleen kleine teksttape is vereist. Ik vond degene die gebroken wit is leuk omdat de contrasten niet zo groot zijn. Soepele overgang. Fijn dik karton.

2021-01-27

Schrijf een beoordeling