Patenttekeningen - unieke posters

(177)

Als je op zoek bent naar een afbeelding die anders is dan normaal, dan kunnen onze posters met patenttekeningen een goed idee zijn. We hebben heel veel verschillende zodat je er altijd eentje kunt vinden die bij je interesse of bij je stijl past. Wat vind je bijvoorbeeld van een patenttekening van de Batmobile? Een korset? Misschien wil je er eentje hebben met Barbie? Je hoeft alleen maar hieronder je favoriet te vinden.

Posters met patenttekeningen zijn zowel geschikt om op zichzelf staand in een lijst aan de muur te hangen, of te combineren met andere posters aan een posterwand - hang ze hoe je maar wil zodat je huis zo persoonlijk mogelijk wordt.

Motief
Kleur
Oriëntatie
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Motief
  • Kleur
  • Oriëntatie
  • Prijs
  Tonen 1 - 100 van 177 producten
  Tonen 1 - 100 van 177 producten

  Inrichten met mooie patentposters

  Tegenwoordig is het niet moeilijk om precies dát te vinden wat je graag hebben wilt, wat het ook is. Wat je ook maar leuk vindt en of je nou een gangbare stijl hebt of niet, je zult er altijd wel in slagen om iets te vinden dat je graag hebben wilt. Wij hebben bijvoorbeeld zowel patent-posters als allerlei andere leuke dingen in de aanbieding. Voor ieder wat wils, simpel als wat!

  Geen regels als het gaat om inrichten!

  We hebben een heleboel prachtige posters en onze patentposters zijn erg populair. Maar wanneer je niet als een blok voor deze posters valt dan is er genoeg anders om te bekijken. Want we houden ons aan onze belofte hierboven, we hebben voor ieder wat wils!

  Wij leven volgens het motto dat je moet kunnen inrichten hoe je wilt. We hebben daarom posters met alle mogelijke soorten prints, want het is toch heel leuk om posters op te kunnen hangen met een afbeelding die echt goed past bij je persoonlijkheid en interesse? Dat vinden wij in ieder geval wel!

  Laat je niet stoppen door wat oude regels over hoe je je huis moet inrichten, maar maak juist van de gelegenheid gebruik om vrij te combineren met patentprints, bloemen en anders moois. Durf out of the box te denken, dan wordt je inrichting het leukst!

  Patenttekeningen aan de muur? Ja, waarom niet?!

  Voelt zo'n soort print aan de muur misschien een beetje vreemd? Dat snappen we, want dit soort posters zie je nog niet zo veel. Dat maakt het natuurlijk extra leuk om juist voor deze afbeeldingen te kiezen voor aan een lege wand thuis.

  Het is nooit verkeerd om wat leuke dingen aan de wanden te hebben en tegenwoordig is het nog leuker met de populaire posterwanden. Vrij combineren met een boel verschillende afbeeldingen op één en dezelfde wand zorgt voor hele mooie contrasten. Je wilt tenslotte dat de afbeeldingen zichtbaar zijn en dat zijn ze zeker als je andere afbeeldingen hebt die fungeren als tegenpool.

  Mooi met een klein budget!

  Zoals je kunt zien zijn onze posters niet duur, maar juist goedkoop! Als het niet zoveel kost, kun je er meerdere kopen zonder failliet te gaan en dat is natuurlijk top! Of het nou patentposters of andere afbeeldingen zijn, voor een paar tientjes kun je er meerdere halen. Niet verkeerd, toch?

  We raden je aan om voor het mooiste resultaat de tijd te nemen om tussen onze posters te neuzen, want met zoveel afbeeldingen zullen er veel zijn die een mooi plekje verdienen! We zijn blij dat we je kunnen garanderen dat het zowel leuk als eenvoudig is om het thuis met onze posters op te frissen, en dat dat niet veel hoeft te kosten is helemaal mooi! Een andere tip is om posters en lijsten bij ons te halen voordat je aan een hele renovatie of iets vergelijkbaars begint. Heel vaak is het zo dat je alleen maar een mooie posterwand met fraaie posters of lijsten nodig heb om een hele kamer op te frissen. Het is een stuk slimmer om daarmee te beginnen dan onnodig nieuwe meubels en kleden aan te schaffen!

  Veel zwart-wit in patentposters

  Net als veel van onze andere posters komen patentposters vaak in zwart-wit. We hebben natuurlijk ook een heleboel kleurrijke posters, maar als het om juist deze posters gaat dan is het vooral zwart-wit dat de klok slaat.

  Het is dus een heel goed idee om meerdere van deze posters aan te schaffen en te combineren met andere posters met een beetje meer kleur, voor een mooie mix. Hou je alleen van zwart-wit dan is dat natuurlijk ook prima, want dan kun je je slag slag slaan en meerdere van dit soort posters kiezen. Je kunt ze ook mooi combineren met andere van onze zwart-witte afbeeldingen!

  Look a little clever!

  Ze hebben wel iets, toch, patenttekeningen? Je komst vast een stuk slimmer over als je ervoor kiest om er zo een een op kantoor te hangen in plaats van een poster met bloemen? Mee eens? Dat dachten we al!

  Je kunt tenslotte zelf kiezen in welke stijl je je huis of kantoor inricht. Soms wil je een bepaalde uitstraling of atmosfeer creëren. Ga je in dit geval voor het 'wijze uil-gevoel', dan doe je er goed aan om een paar van onze poster uit deze categorie te kiezen. Je hoeft alleen maar aan de slag te gaan en te bepalen welke je het leukst vindt!

  Laat ons je inspireren!

  We wilden je even laten weten dat wij tips geven over hoe je de posters uit de webshop leuk kunt combineren. Als je klikt op de poster waarin je geïnteresseerd bent dan volgt er een foto. Die foto laat een voorbeeld zien van hoe de poster er ”in real life” uitziet. Dat maakt het een stuk makkelijker om voor je voor te stellen hoe hij er bij jou thuis bij zal hangen.

  Zoals jullie weten houden wij ervan om het je gemakkelijk te maken en dit is slechts één van de manieren waarop we er voor zorgen dat je gemakkelijk en meteen vanaf het begin de goede keuzes kunt maken!

  Maak van de gelegenheid gebruik om onze lijsten te bekijken!

  We weten dat er veel mensen zijn die van ingelijste posters houden, of het nou gaat om posters van patenttekeningen of om andere afbeeldingen. Wat zo fijn is, is dat wij zowel lijsten als posters verkopen! Dus als je toch bezig bent kun je bij ons voor beide terecht. Het is nooit verkeerd om wat tijd en energie uit te sparen door in dezelfde webshop in te kopen, dus doe er je voordeel mee!

  Coca-Cola of misschien Barbie of heb je een andere favoriet?

  Hier vind je onze supermooie patenttekeningen in de vorm van  posters in verschillende maten. De afbeeldingen komen van Amerikaanse patentaanvragen die zijn toegekend tussen het begin van de 19e eeuw en de jaren 90. Fascinerend is een understatement! Wat denk je er bijvoorbeeld van om je wanden te decoreren met het beroemde korset, de barbiepop zoals ze er in het allereerste begin uitzag of de Coca-Colafles? Om nog maar te zwijgen van de mooie tekeningen die je kunt vinden van Andrew Claytons naaimachine ontworpen in de jaren 40, of Christopher Sholes' geavanceerde typemachine! Met deze vaak heel gedetailleerde afbeeldingen aan de wand krijg je het gevoel mee terug genomen te worden in de tijd. Je kunt de uitvinder of designer bijna zien zitten werken.

  Een foto zegt meer dan duizend woorden, maar een patenttekening nog veel meer!  We zijn erg blij dat we onze klanten veel verschillende leuke afbeeldingen kunnen aanbieden die ons een nostalgisch gevoel geven of ons een voorstelling willen geven van hoe het er lang geleden aan toeging.

  Als je een tekening inlijst om hem daarna op een bureau neer te zetten of aan de wand te hangen, heb je een bijzondere decoratie met een vintage uitstraling. Aangezien de afbeeldingen zwart-wit zijn, zijn ze eenvoudig te combineren met lijsten die goed bij de rest van je inrichting passen. Kies pastelkleurige lijsten voor een gezellige retro-look, zwart omdat dat altijd goed is of goud voor een extra luxe touch. Heb je een kleurrijke persoonlijkheid dan wil je misschien ook gaan voor een kleurrijke lijst.

  In bijna al onze afbeeldingen vind je bijzondere informatie, zoals de datum van de patentaanvraag, de datum waarop hij in behandelingen werd genomen en welk patentnummer hij kreeg. Op veel posters vind je ook de naam van de maker en verschillende handtekeningen van advocaten en getuigen. Een aantal van onze patenttekeningen hebben bovendien beschrijvende teksten waarin de maker verklaart wat er zo uniek is aan juist zijn uitvinding en hoe je deze moet gebruiken. Er zijn weinig posters die net zo'n fascinerende ervaring bieden als een patenttekening.

  Bekijk een van onze mooie tekeningen en waan je in de tijd dat hij gemaakt werd. Je kunt de uitvinder of designer zien terwijl hij of zij bedachtzaam de wenkbrauwen fronst en langzaam het idee begint te schetsten. De persoon denkt na over hoe een bestaande uitvinding kan worden verbeterd, wat er in de samenleving mist of hoe een stuk speelgoed zo leuk mogelijk gemaakt kan worden voor een klein kind. Misschien wil hij of zij een heel nieuw personage verzinnen voor in een tekenfilm! Na veel bloed, zweet en tranen is het product dan eindelijk klaar en laat de trotse schepper de patenttekening verwachtingsvol achter bij het patentbureau. Nu is het slechts nog een kwestie van wachten en duimen dat er niemand eerder was.

  Een posterwand met patenttekeningen

  Van veel van de tekeningen zijn er complete series verkrijgbaar waarmee je een hele mooie posterwand kunt creëren. Je kunt bijvoorbeeld producten in verschillende uitvoeringen zien, uit verschillende hoeken of in tweeën gedeeld zodat je ieder detail en elke functie kunt zien. Spannend! De posters zijn de perfecte wanddecoratie als je houdt van geschiedenis, nostalgie en mooie tekeningen. Natuurlijk zijn ze ook uitermate geschikt als cadeau. Zie je bijvoorbeeld het gezicht van de vriend of vriendin die van naaien houdt al voor je als die een tekening van een mooie oude naaimachine krijgt!

  Mis je een tekening die je graag zou willen inlijsten om je woning mee te verfraaien? Neem gerust contact op met onze klantenservice! We vinden het erg belangrijk dat je een persoonlijk antwoord krijgt en heel tevreden bent met je aankoop.