• Makkelijk te installeren
  • Trendy poster hanger in echt eiken
  • Past op foto's / posters met een breedte van 40 cm
posterhanger! De simpele en slimme constructie zorgt ervoor dat het papier recht en mooi hangt zonder dat de randen worden beschadigd. Deze variant is geschikt voor afbeeldingen met een maximale breedte van 20 cm. 

Wat is dan het verschil tussen een posterhanger en een posterhouder? Antwoord: Geen! Het zijn eigenlijk maar twee verschillende namen voor hetzelfde soort product; een praktisch interieurdetail die het eenvoudig maakt om snel jouw favoriete prints op de muur te hangen. En ook op een moderne en stijlvolle manier.

">
5.0 3

Posterhanger Eik - 40 cm

€12.90
Op voorraad  Levertijd  2 werkdagen

Productspecificatie

Kleur
Eiken / Hout
Kleurtint
Eiken
Materiaal
Hout
Geschikte beeldbreedte
40 cm
Glans van de lijst 
Mat

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.

Plaats je poster of fotovergroting in een stijlvolle posterhanger! De simpele en slimme constructie zorgt ervoor dat het papier recht en mooi hangt zonder dat de randen worden beschadigd. Deze variant is geschikt voor afbeeldingen met een maximale breedte van 20 cm. 

Wat is dan het verschil tussen een posterhanger en een posterhouder? Antwoord: Geen! Het zijn eigenlijk maar twee verschillende namen voor hetzelfde soort product; een praktisch interieurdetail die het eenvoudig maakt om snel jouw favoriete prints op de muur te hangen. En ook op een moderne en stijlvolle manier.Art.nr: 51018620
Ook verkrijgbaar in de volgende maten:

Posterhangers zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren
0
0

Beoordelingen

Janneke

2021-06-09
Stephanie

Top product en nette en snelle levering.

2021-06-08
Lieke

De posterhanger is zoals verwacht en zoals omschreven in de productomschrijving. De kleur van het hout is mooi warm en d.m.v. de magneten is het een handig systeem om grotere posters of foto's op te hangen en een mooie plek te geven.. De levering van het product was snel.

2021-03-24

Schrijf een beoordeling

Anderen kochten ook