• Makkelijk te installeren
  • Trendy poster hanger in echt eiken
  • Past op alle foto's / posters met een breedte van 50 cm
posterhouder! De simpele en slimme constructie zorgt ervoor dat het papier recht en mooi hangt zonder dat de randen worden beschadigd. Deze variant is geschikt voor afbeeldingen met een maximale breedte van 50 cm. 

Wat is dan het verschil tussen een posterhanger en een posterhouder? Antwoord: Geen! Het zijn eigenlijk maar twee verschillende namen voor hetzelfde soort product; een praktisch interieurdetail die het eenvoudig maakt om snel jouw favoriete prints op de muur te hangen. En ook op een moderne en stijlvolle manier.

">

Posterhanger Eik - 50 cm

€14.90
Op voorraad  Levertijd  2 werkdagen

Productspecificatie

Kleur
Eiken / Hout
Kleurtint
Eiken
Materiaal
Hout
Geschikte beeldbreedte
50 cm
Glans van de lijst 
Mat

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.

Plaats je poster of fotovergroting in een stijlvolle posterhouder! De simpele en slimme constructie zorgt ervoor dat het papier recht en mooi hangt zonder dat de randen worden beschadigd. Deze variant is geschikt voor afbeeldingen met een maximale breedte van 50 cm. 

Wat is dan het verschil tussen een posterhanger en een posterhouder? Antwoord: Geen! Het zijn eigenlijk maar twee verschillende namen voor hetzelfde soort product; een praktisch interieurdetail die het eenvoudig maakt om snel jouw favoriete prints op de muur te hangen. En ook op een moderne en stijlvolle manier.Art.nr: 51013513
Ook verkrijgbaar in de volgende maten:

Posterhangers zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren
0
0

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Anderen kochten ook