• Makkelijk te installeren
  • Trendy witte posterhanger
  • Past op foto's / posters met een breedte van 21 cm
posterhanger! De simpele en slimme constructie zorgt ervoor dat het papier recht en mooi hangt zonder dat de randen worden beschadigd. Deze variant is geschikt voor afbeeldingen met een maximale breedte van 20 cm. Je opent de lat eenvoudig met de bijgevoegde inbussleutel.

Wat is dan het verschil tussen een posterhanger en een posterhouder? Antwoord: Geen! Het zijn eigenlijk maar twee verschillende namen voor hetzelfde soort product; een praktisch interieurdetail die het eenvoudig maakt om snel jouw favoriete prints op de muur te hangen. En ook op een moderne en stijlvolle manier.

">

Posterhanger Wit - 21 cm

  • Makkelijk te installeren
  • Trendy witte posterhanger
  • Past op foto's / posters met een breedte van 21 cm
€9.90
Kies formaat:
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Productspecificatie

Kleur
Wit
Lengte
22 cm
Materiaal
Imitatieleer / Hout
Geschikte beeldbreedte
21 cm
Glans van de lijst 
Mat

Ook verkrijgbaar in de volgende maten:

Posterhangers zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.

Plaats je poster of fotovergroting in een stijlvolle posterhanger! De simpele en slimme constructie zorgt ervoor dat het papier recht en mooi hangt zonder dat de randen worden beschadigd. Deze variant is geschikt voor afbeeldingen met een maximale breedte van 20 cm. Je opent de lat eenvoudig met de bijgevoegde inbussleutel.

Wat is dan het verschil tussen een posterhanger en een posterhouder? Antwoord: Geen! Het zijn eigenlijk maar twee verschillende namen voor hetzelfde soort product; een praktisch interieurdetail die het eenvoudig maakt om snel jouw favoriete prints op de muur te hangen. En ook op een moderne en stijlvolle manier.Art.nr: 51023604
0
0

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling