Teksten & citaten

(144)

Posters met citaten zijn een leuk interieurdetail en passen zowel in de slaapkamer, in de hal, kinderkamer of een andere kamer. Het hangt ervan af welk citaat je kiest - we hebben hier heel veel verschillende soorten verzameld zodat je een poster met citaat kunt kiezen dat wat voor jou betekent.

Een poster met citaat kan grappig zijn of je aan het denken zetten - je kunt bij ons altijd het juiste citaat vinden. Neem hieronder een kijkje en kies de poster die je aanspreekt.

Motief
Kleur
Oriëntatie
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Motief
  • Kleur
  • Oriëntatie
  • Prijs
  Tonen 1 - 100 van 144 producten
  Tonen 1 - 100 van 144 producten

  Inrichten met citaatposters

  Dat citaatposters, posters met tekst of welke naam je zo ook wilt geven populair zijn zal niemand zijn ontgaan, toch? We zijn er heel zeker van dat er veel van jullie zijn die er een thuis hebben, en zo niet dan ken je hoogstwaarschijnlijk wel iemand die er wél een heeft.

  Er zijn veel redenen waarom ze zo populair geworden zijn. Maar het is vooral omdat posters met een citaat of tekst zowel de muur wat leuker maken als er ook voor zorgen dat je aan zaken herinnerd wordt, of dat de rest van de familie dat wordt. We denken dan vooral aan het soort posters met bijvoorbeeld een wasadvies, etc.

  Een cadeau in plaats van een verjaardagskaart!

  Het is tegenwoordig niet meer zo gebruikelijk om een kaartje te sturen voor een verjaardag, maar als je het leuk vindt zijn er nog genoeg in de winkel te vinden. Maar wij hebben een extra leuk voorstel, en dat is om in plaats daarvan een van onze posters uit te zoeken, in te lijsten en op te sturen. Dan kun voor je verjaardag je een citaatposter krijgen met daarop bijvoorbeeld ”I love you to the moon and back” in plaats van ”Gefeliciteerd”. Je hoeft hem natuurlijk niet in te lijsten, alleen als je dat extra leuk vindt!

  We kunnen je garanderen dat het gewaardeerd zal worden. Want zelfs als je tegenwoordig op een andere en wat meer moderne manier gefeliciteerd wordt, is het leuk om iets te krijgen dat je kunt bekijken en vastpakken. Dat kan met een poster en aangezien we verschillende maten hebben kun je zowel grote, middelgrote of kleine kopen.

  Leuke tekst voor jezelf thuis

  Als je ervoor kiest om citaatposters in bijvoorbeeld de hal te hangen dan kun je wat wijsheid meenemen wanneer je het huis verlaat. Kies bijvoorbeeld voor ”Be the reason someone smiles today”, of ”Make it happen” en hang hem op de deur. Dan zul je zeker weten een meer boeiende dag hebben dan zonder deze bemoedigende posters.

  Hierboven staan slechts twee van de citaatposters die we verkopen, er zijn dus ook nog heel veel andere om uit te kiezen. Alles om ervoor te zorgen dat jullie precies de tekst kunnen vinden die je oppept en blij maakt! Waar je wel of niet van houdt is tenslotte heel persoonlijk, en dat uit zich op heel veel verschillende manieren. Misschien is deze specifieke woondecoratie met dit soort kleinere interieurdetails een van de manieren waarop we de verschillen het beste zien, toch?

  Goedkoop en leuk tegelijkertijd!

  Wij verkopen zowel posters in heel veel verschillende categorieën als posters met alle mogelijke prints. Dat houdt in dat iedereen bij ons kan vinden wat hij zoekt, wat wij hebben tenslotte voor elk wat wils. Extra fijn is dat wat we verkopen zowel goedkoop als leuk is, dus je krijgt alles in één als je de producten aanschaft die alleen wij verkopen.

  Kleinere spullen voor je inrichting zijn redelijk geprijsd en kunnen esthetisch behoorlijk wat voor een kamer betekenen. Je denkt er misschien niet zo over na dat iets kleins toch heel wat kan doen, maar zo is het wel. Je hoeft niet opnieuw te behangen of moeilijk te doen om een kamer wat op te frissen, een paar posters met tekst of iets anders kan genoeg zijn.

  Wat slim kan zijn als je dit soort kleinere dingen voor je inrichting koopt is om te gaan voor iets anders dan waar je gewoonlijk voor kiest. Zelfs als je het misschien niet aandurft om helemaal lost te gaan met bijvoorbeeld meubels dan kun je altijd wat spelen met verschillende soorten posters! Denk daaraan als je door ons assortiment gaat, want je gaat ons ervoor bedanken als je huis straks levendiger en spannender is!

  Verschillende kleuren en verschillen de stijlen

  Afhankelijk van wat voor soort persoon je bent vind je bijvoorbeeld dat zwart-wit mooier is dan kleurrijk of andersom. Dat is niet iets dat je kunt, of zelfs ook maar zou moeten, veranderen. Je moet gewoon gaan voor wat je leuk vindt. Wat je wel kunt doen is een beetje open staan voor iets waar je normaal gesproken niet voor zou gaan. Anders wordt het wel erg saai thuis.

  Met al onze posters, of het nou gaat om portretten, schattige dieren, citaten of wat anders, kun je een kijkje nemen in een wat minder bekende wereld om te zien of je misschien ook iets anders leuk kunt vinden dan dat waar je aan gewend bent. Je zult heel verrast zijn over hoeveel dingen je eigenlijk leuk vindt, als je maar durft!

  Aangezien onze producten zo betaalbaar zijn en niet de hele kamer verpesten als je 'verkeerd' gekozen hebt, kun je het je wel veroorloven om een beetje los te gaan. Ga ervoor! We hebben zo enorm veel mooie posters en lijsten, en dus heel veel mooie nieuwe toekomstige inrichtingen die op je liggen te wachten!

  Posterwand met citaten of tekst

  Wil je graag een hele posterwand vol citaatposters of posters met tekst? Dan ben je hier zonder twijfel aan het goede adres! Bij ons vind je, zoals je kunt zien, heel veel leuke varianten. Het is dus slechts een kwestie van aan de slag gaan en posters uitzoeken die je aanspreken en passen bij jou thuis of waar je ze maar wilt hebben!

  Inrichtingstips

  Met onze citaatposters of posters met andere afbeeldingen kun je precies de uitstraling creëren die je voor een muur of in een kamer wilt. Kies bijvoorbeeld voor een sober design met weinig details en het liefst een effen kleur als er in de ruimte weinig andere indrukken zijn. Voor midden op de muur kies je voor een van onze ingelijste posters met een boodschap die jou aanspreekt. Je legt dan echt de focus op wat je wilt zeggen en maakt het rustig voor het oog. Een andere optie is om te zorgen voor wat meer leven en beweging in de kamer. Dan kun je verschillende van onze posters kiezen en de hele wand gebruiken om deze op te hangen, zoals bij een posterwand. Dat is een spannende manier om iets in de kamer te laten gebeuren en visite zal gegarandeerd even gaan zitten en je citaatposters lezen. Die kunnen zelfs onderwerp van een goed gesprek worden.

  Met het juiste citaat op een poster zorg je voor inspiratie en kracht. Het kan zorgen voor een wat beter humeur en wat motivatie, zelfs op de dagen dat het een beetje tegenzit. Bij ons vind je bovendien veel prints met grappige afbeeldingen die een glimlach tevoorschijn toveren. Wil je een poster hebben omwille van alleen het design dan hebben we spannende afbeeldingen met losse foto's. Je vindt ook posters met het alfabet in verschillende uitvoeringen, of de lay-out van een stad. Je herkent jezelf vast in een van onze posters met een citaat, zoals ”Live together, Laugh whatever, Love forever”, ”Always kiss goodnight”, ”Dream, create, enjoy”, ”Have a great day” of ”Choose happy”. Of misschien moet je gezin er met een grappige poster aan herinnerd worden om meer tijd met elkaar door te brengen.

  Heb je vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice! We vinden het erg belangrijk dat je een persoonlijk antwoord krijgt en heel tevreden bent met je aankoop.