• Geen schroeven of boren nodig
 • Geschikt voor alle soorten oppervlakken
 • Laat geen sporen na
 • 4.0 2

  Tesa - Zelfklevende spijker voor alle soorten muren (max 2x1kg)

  €9.90
  (2 beoordelingen)
  Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

  Productspecificatie

  Aantal
  2 st.
  Maximale gewicht
  1 kg per krok

  INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

  Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.

  Een Tesa® verstelbare 1 kg zelfklevende haak voor alle soorten ondergronden, dus ook behang en gips. Zoals de naam al aangeeft kan de haak tot 1 kg houden (of 2 kg als je er twee gebruikt voor dezelfde poster). Ze zijn perfect voor kwetsbare wanden en wanden met structuur binnenshuis. Je kunt snel en eenvoudig voorwerpen (zoals posters) met een vlakke achterzijde ophangen en uitlijnen zonder de wanden te beschadigen. Dankzij de Powerstrips®-technologie is het heel eenvoudig om ze te gebruiken en te verwijderen zonder sporen achter te laten - en je kunt ze zelfs opnieuw gebruiken met een nieuwe zelfklevende strip.

  Geschikt voor bijna alle lijsten van maximaal 30x40 cm. Het belangrijkste is dat het gewicht van de lijst onder de 1 kg is om aan een haak opgehangen te worden (als je lijsten in een liggend formaat hebt kun je twee haken gebruiken, en het maximale gewicht wordt dan 2 kg, waardoor je vrijwel alle 40x60 lijsten kunt gebruiken).

  Let op: voor een lange levensduur is het zeer belangrijk dat je de bijgeleverde instructies precies opvolgt  Art.nr: 51036684
  0
  0

  Beoordelingen

  Margaret

  2021-04-18
  Nel

  Plakken niet allemaal goed, leek wel wat uitgedroogd.

  2020-10-31

  Schrijf een beoordeling

  Anderen kochten ook