Vintage & retrostijl fotolijsten

sub categories

Kleur
Materiaal
Afbeeldingsgrootte
Muurbevestiging
Inclusief steun
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Afbeeldingsgrootte
  • Muurbevestiging
  • Inclusief steun
  • Prijs
  Tonen 1 - 60 van 93 producten
  Tonen 1 - 60 van 93 producten

  Fotolijsten in vintagestijl

  Wij hebben een groot aanbod van prachtige vintage lijsten in retrostijl. In het assortiment vind je lijsten in verschillende vormen en kleuren die je foto's een unieke uitstraling geven. Met een fotolijst in retro- en vintagestijl creëer je heel gemakkelijk een persoonlijke sfeer in huis. Bekijk ons aanbod en laat de mooie lijsten je inspireren. Als je houdt van een traditionele inrichting met een antieke inslag dan zul je deze lijsten prachtig vinden.

  Een van de meest populaire interieurstijlen van dit moment zijn vintage en retro. Daarom hebben wij een aantal hele mooie fotolijsten verzameld in dat thema. Een vintagelijst kan van alles zijn, van een simpele smalle zwarte lijst tot een schattige hartvormige rand in antieke stijl. Er zijn eigenlijk geen regels voor hoe een vintage- of retrolijst er uit zou moeten zien, behalve dat hij de juiste uitstraling moet hebben en eruit moet zien als of hij al een heel leven achter zich heeft. In ons assortiment vind je daarom een heel scala aan verschillende lijsten die variëren in grootte, kleur, vorm en design. Een deel van de lijsten komen zelfs in trendy shabby chic.

  Met een vintage- of retrolijst creëer je heel gemakkelijk de juiste stijl in huis. Zelfs een kleine fotolijst kan een groot verschil maken als het gaat om je inrichting. Als alles in huis matcht, zelfs de fotolijsten, dan krijg je een mooi en huiselijk gevoel van eenheid. Of je nou zoekt naar een mooie verweerde lijst voor je lievelingsfoto, of een mooie collagelijst voor trouw- of familiefoto's, in onze vintage - en retrocategorie vind je meerdere uitstekende alternatieven. In ons assortiment vind je alles van goedkope fotolijsten tot prachtige persoonlijke lijsten in alle stijlen.

  Bij ons vind je onder andere meerdere mooie lijsten met liefdevolle teksten. Deze lijsten bijzonder mooi als cadeau voor iemand waar je veel om geeft. Verwen je moeder, je partner of je beste vriend of vriendin met een mooie antieken lijst en een betekenisvolle tekst die laat weten wat je voor ze voelt. Je vindt hier ook gedetailleerde lijsten met mooie versieringen, afbeeldingen en figuren. Kijk rond en vind je favoriete lijst.