Vintage & retro - posters

(22)

Houd je van vintage en retro in je interieur? Daar houden wij ook van - bekijk onze posters in deze categorie hieronder. Er is heel veel om uit te kiezen, zodat er altijd een poster is die bij jou past.

Onze vintageposters en retroposters zijn er in zwart-wit, pastelkleuren, zachte of felle kleuren. Er zijn prints met insecten, fruit, camera's, ballonnen en nog veel meer. Kies je favorieten en hang ze samen aan een muur of geef ze allemaal een mooi eigen plekje. Alles kan.

Motief
Kleur
Oriëntatie
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Motief
  • Kleur
  • Oriëntatie
  • Prijs
  Tonen 22 producten
  Tonen 22 producten

  Inrichten met vintage posters

  Retro posters zijn allemaal even mooi en je vindt er zonder moeite een heleboel die je leuk vindt. We hebben vintage posters met alle mogelijke mooie afbeeldingen en zijn er heel zeker van dat velen van jullie zullen ontdekken dat deze bij bijna iedereen thuis mooi staan.

  Neem een kijkje in ons assortiment en kies je favorieten. Ga er maar vanuit dat je heel veel leuks zult vinden, want wij hebben natuurlijk alleen maar mooie posters!

  Mix en Match

  Heel fijn is dat veel van onze posters heel goed met elkaar te combineren zijn, zelfs als ze niet uit dezelfde serie komen. Nou hoef je natuurlijk niet per sé alle posters die je aan de wand hebt te combineren, maar zou je dat leuk vinden dan is het geen probleem omdat wij zoveel keuze hebben.

  Wij vinden het belangrijk dat we voor ieder wat wils hebben. Of je nou houdt van zwart-wit, schattig en pastel, rijkelijk versierd en frivool of van welke stijl dan ook, je kunt ervan uitgaan dat je het hier zult vinden! Combineer je vintage posters met meer moderne varianten en match dat met de rest van je inrichting. Je interieur is altijd mooier met dat beetje extra!

  Je kunt thuis niet alleen leuk combineren met verschillende afbeeldingen, maar ook met verschillende maten. Sommige afbeeldingen zijn mooier in een groter formaat terwijl andere het juist beter doen in een wat kleinere maat. Of jij daar voor in bent en welke afbeeldingen je in het groot of klein wilt is natuurlijk helemaal aan jou!

  Klik op onze vintage posters voor foto's ter inspiratie voor bij jou thuis. Met deze foto's kun je snel een idee krijgen van hoe de poster waar je interesse in hebt eruit kan zien als hij aan de wand hangt.

  Inrichten met vintage posters

  Vintage posters, of retro posters, zorgen op een hele leuke manier dat het huis een heel ander karakter krijgt! Het is fijn dat je er soms maar zo weinig voor hoeft te doen om een kamer helemaal als nieuw te laten voelen, vind je niet? Met de juiste afbeelding krijgt de hele ruimte een boost en kun je genieten van een opgefrist en modern thuis.

  Dat het posters in vintage stijl zijn betekent natuurlijk niet dat de kamer een ouderwetse stijl krijgt, het is eerder andersom! Mooie retro afbeeldingen zijn precies waar je naar moet zoeken wanneer je de boel wat meer pit wilt geven!

  Houd in gedachten dat wij heel veel posters hebben in verschillende categorieën. De posters die wij geclassificeerd hebben als ”vintage” / ”retro” zijn niet de enige die voor die stijl door zouden kunnen gaan. Neem zelf een kijkje om de vintage afbeeldingen te vinden die jij mooi vindt. We hebben bijvoorbeeld verschillende posters met bloemen die prima in deze categorie zouden passen, ook al hebben wij ze ergens anders ingedeeld. Dat je het weet!

  Posterwand

  Is de posterwand hype bij jou ook al een feit? Deze rage is alle aandacht wel waard. Het is tenslotte superleuk dat iedereen een posterwand kan creëren, omdat hij overal mooi staat. Aangezien je zelf de afbeeldingen, lijsten en de grootte van de verschillende afbeeldingen kiest is het iets dat bij iedereen thuis leuk staat!

  Je krijgt enorm veel inspiratie van het maken van een posterwand, dus zelfs als je jezelf nou niet direct als super creatief ziet, zul je jezelf verbazen met wat je voor elkaar krijgt! Er zijn zoveel verschillende manieren om een posterwand te maken dat je je echt niet aan allerlei regels hoeft te houden. Dat maakt het een stuk leuker om los te gaan en te doen wat jij mooi vindt!

  Onze beste tip is dat je de posters die je wilt gebruiken op bed, de grond of op een grote tafel legt. Dan kun je gemakkelijk zien hoe je de posters wilt combineren en ophangen. Het is aan jou om te beslissen welke poster je waar hangt voor een zo mooi mogelijk resultaat. Je zult er even mee bezig zijn en je kunt ervan uit gaan dat je de posters flink vaak van positie zult veranderen, maar mooi zal het zeker worden!

  Zowel goedkoop als super stijlvol

  Posters kopen in onze webshop is eenvoudig en goedkoop. Bovendien hebben we, zoals je kunt zien, een fantastisch assortiment om over op te scheppen! Met posters kun je een kamer zo opknappen dat hij er te gek uit ziet zonder dat het meer hoeft te kosten dan een paar tientjes. Niet verkeerd, toch?

  Onze retro en vintage posters schreeuwen "koop mij" en als je hebt besloten welke je aan de wand gaat hangen dan zullen je muren zoveel mooier worden!

  We vinden het leuk dat je met een retro of vintage poster een kamer een flinke boost kan geven zonder dat je er veel voor hoeft te betalen. De boel thuis opfrissen voor weinig is nooit een verkeerd idee en die mogelijkheid verdienen we toch allemaal?

  Koop tegelijkertijd ook lijsten

  We hebben natuurlijk ook lijsten! Onze tip is dat je van de gelegenheid gebruik maakt om tegelijk met je posters ook lijsten aan te schaffen. Als je ervoor kiest om een lijst te hebben natuurlijk. Als je een posterwand wilt maken dan is het natuurlijk goed om meteen ook mooie lijsten te vinden. Maar als je 'slechts' een paar nieuwe posters voor in huis wilt dan hoeft dat natuurlijk niet per sé. Hoe je het aanpakt is helemaal aan jou!

  Zorg met vintage voor de juiste uitstraling

  Zorg voor karakter aan de wand met mooie posters met een retro uitstraling! Wij hebben een boel stijlvolle afbeeldingen die perfect staan in een huis in vintage stijl. Wat zeg je bijvoorbeeld van de bouwtekening van oude vuurtorens met een leikleurige achtergrond,  patenttekeningen van beroemde oude uitvindingen, schoolplaten en verschillende grafische foto's met prachtige lettertypes die je doen denken aan vervlogen tijden?  

  Droom verschillende decennia terug in de tijd als je door ons assortiment bladert. Natuurlijk hebben we ook moderne lijsten en lijsten met een verweerde look om je poster mee af te maken.

  Vintage staat voor mooie oude dingen die vroeger gemaakt werden, terwijl retro nieuw design is dat geïnspireerd is op vintage spullen. Onze posters zijn allemaal nieuw maar vinden hun inspiratie bijvoorbeeld in oude lettertypes, vormen en ontwerpen óf het zijn nieuwe producties van vintage posters, foto's of tekeningen. De afbeeldingen passen perfect bij een zelfbewuste inrichter die weet welke uitstraling hij thuis wil hebben. 

  Als het gaat om vintage dan kun je op verschillende manieren een hele mooie inrichting creëren. Je kunt er helemaal voor gaan en alleen maar tweedehands spullen kopen, kiezen voor oude meubels en mooie retro posters, of je zorgt voor een mooie combinatie van oud en nieuw. Onze vintage en retro posters staan bijvoorbeeld heel erg mooi aan een moderne wand met pastelkleuren, wit of turquoise. Dan nog wat stofjes met moderne grafische patronen en wat metalen objecten en je bent er!

  De juiste lijst bij de juiste poster

  Wat doe je als je een van onze retro of vintage posters helemaal af wilt maken? Het is natuurlijk een kwestie van smaak, maar als je de afbeelding afstemt op lijst dan weet je zeker dat je goed zit. Een zwarte lijst met een lichte achtergrond of een witte lijst tegen een donkere achtergrond is bijvoorbeeld altijd een goed idee. Een zwart-wit posterdesign kun je eenvoudig combineren met een wat meer kleurrijke lijst of een luxe gouden of zilveren variant. Maak het daarna af met objecten her en der in huis in dezelfde kleuren als de lijst.

  Heb je vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice! We vinden het erg belangrijk dat je een persoonlijk antwoord krijgt en heel tevreden bent met je aankoop.