• Als omslag achter de afbeelding geplaatst
  • Past op alle lijsten van 50x70 cm
  • Beschermt je afbeeldingen tegen vervagen
fotolijst , zodat de zuren je foto niet meer kunnen bereiken. En vervolgens kun je erop vertrouwen dat je foto nog jaren- en jarenlang mooi blijft!

Vergeet niet dat alle op maat bestelde lijsten al zijn voorzien van een zuurvrije achterzijde. Deze lijsten hebben dus geen zuurvrij inlegvel meer nodig.

">
4.0 1

Zuurvrije inlegvellen - 50x70 cm

€7.90
(1 beoordelingen)
Kies formaat:
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Productspecificatie

Kleur
Wit
Afmetingen
50x70 cm

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.

Stel de toekomst van je foto's zeker door gebruik te maken van dit slimme inlegvel! Het probleem van alle kant-en-klare lijsten is dat de achterzijde zuren bevat, deze zuren tasten op den duur je foto's aan. Deze verpakking bevat een pH-neutraal inlegvel dat je eenvoudigweg plaatst tussen de foto en de achterzijde van de fotolijst , zodat de zuren je foto niet meer kunnen bereiken. En vervolgens kun je erop vertrouwen dat je foto nog jaren- en jarenlang mooi blijft!

Vergeet niet dat alle op maat bestelde lijsten al zijn voorzien van een zuurvrije achterzijde. Deze lijsten hebben dus geen zuurvrij inlegvel meer nodig.Art.nr: 51020281
0
0

Beoordelingen

Annica

Ik was aangenaam verrast toen ik zag dat het product bestond. Mooi ding om achter plaatjes te zetten die je niet geel wilt laten worden.

2019-09-01

Schrijf een beoordeling

Anderen kochten ook