• Grote elegante make-up spiegel in Hollywoodstijl
  • Gelijkmatig mooi make-up licht van LED-verlichting
  • Zweeds stijlvol ontwerp van KAILA

KAILA Make-up spiegel VI Wit - 46x60 cm

€74.62 €99.50
Je spaart €24.88 (-25%)

Op voorraad  Levertijd  2 werkdagen

Productspecificatie

Diepte
10 cm
Kleur
Wit
Kleur van het spiegelglas
Kleurloos
Kleurtemperatuur
2800-3000K
Lichtbron
LED
Materiaal
Metaal
Spiegeloppervlak
46x60 cm
Gewicht (gram)
4700

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.

Deze stijlvolle make-up spiegel met 12 LED-gloeilampen en een groot spiegeloppervlak is de perfecte spiegel voor het aanbrengen van make-up! De elegante Hollywood-spiegel heeft een witte kleur en de LED-lampjes omlijsten mooi het grote spiegeloppervlak. De make-up spiegel kan worden gekanteld zodat je vanuit verschillende hoeken kunt spiegelen en gemakkelijk je make-up kunt aanbrengen!

De geïntegreerde LED-verlichting geeft een warm wit licht in 2800 - 3000K. De verlichting wordt ingeschakeld door op de aanraakknop te drukken en de helderheid wordt aangepast door de knop enkele seconden ingedrukt te houden. LED is een lichtbron die minder energie verbruikt en een langere levensduur heeft.

De elegante make-up spiegel in Zweeds design komt van KAILA - een nieuw Zweeds merk. Het concept van KAILA is gebaseerd op de klassieke Zweedse designstijl die wordt gekenmerkt door eenvoud, elegantie en functionaliteit - met een moderne twist.

5V adapter meegeleverd.

De spiegelverlichting bestaat uit LED-diodes. Deze lichtbronnen zijn niet vervangbaar maar hebben een levensduur die overeenkomt met de levenscyclus van het product. Na 50.000 uur wordt de lichtintensiteit naar schatting verminderd tot ongeveer 50% van de oorspronkelijke sterkte.Art.nr: 51044800
 
0
0

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Anderen kochten ook