• Stijlvol Zweeds design van KAILA
  • Instelbare LED-verlichting
  • Geschikt voor gebruik in de badkamer

KAILA Make-up spiegel Base Horisontal LED Wit 80x60 cm

  • Stijlvol Zweeds design van KAILA
  • Instelbare LED-verlichting
  • Geschikt voor gebruik in de badkamer
€259.00
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Dimbaar
Ja
Diepte
13 cm
Kleur 
Wit
Kleur van het spiegelglas 
Kleurloos
Kleurtemperatuur
3500K-6500K
Lichtbron
LED
Lumen
2600
Materiaal 
Metaal
Spiegeloppervlak
80x60 cm
Afmetingen
80x60 cm
Ophanging 
Liggend
Muurbevestiging 
Ja
Watt
25
Buitenmaat 
80x63 cm
Gewicht 
10000 g

Met deze make-up spiegel straalt je make-up hoek in een oogwenk meer luxe uit! Het stijlvolle rechthoekige ontwerp met LED-verlichting die het spiegeloppervlak van 80x60 cm omlijst, maakt dat deze spiegel in elke kamer goed past. De cosmetica spiegel kan aan de muur worden gemonteerd of in een horizontale positie worden neergezet op bijvoorbeeld een tafel. Een goede optie voor wie geen gaten in de muur wil boren.

De spiegel heeft een aangename gloed in 3500-6500K. Je kunt de verlichting eenvoudig inschakelen met de geïntegreerde touch-knop aan de voorkant van de spiegel. Ook zijn er touch-knoppen waarmee de helderheid en kleurtemperatuur aangepast kan worden. Met de "M" knop kun je de kleurtemperatuur aanpassen, met de "P" knop kan het licht worden gedimd naar de gewenste lichtsterkte. Elektrische aansluiting wordt gemaakt met een stekker.

KAILA is een nieuw Zweeds merk dat woondecoratie van hoge kwaliteit biedt in klassiek Zweeds design. De ontwerpstijl wordt gekenmerkt door minimalisme, elegantie en functionaliteit met een moderne twist.

De spiegelverlichting bestaat uit LED-diodes. De lichtbronnen zijn niet verwisselbaar, maar hebben een levensduur die overeenkomt met de levensduur van het product. Na 50.000 uur is de helderheid naar schatting verminderd tot ongeveer 50% van de oorspronkelijke helderheid.

Art.nr:
51056996

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.