• Make-up spiegel met ingebouwde LED-verlichting
  • Instelbare helderheid en kleurtemperatuur
  • Bevestigen aan de muur of op een voetsteun

KAILA Make-up spiegel Base Vertical LED Wit 80x60 cm

  • Make-up spiegel met ingebouwde LED-verlichting
  • Instelbare helderheid en kleurtemperatuur
  • Bevestigen aan de muur of op een voetsteun
€259.00
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Diepte
13 cm
Kleur
Wit
Kleur van het spiegelglas 
Kleurloos
Kleurtemperatuur
3500K-6500K
Lichtbron
LED
Lumen
2600
Spiegeloppervlak
80x60 cm
Afmetingen
80x60 cm
Buitenmaat
80x63 cm
Gewicht
6000 g

Deze make-up spiegel is een perfecte combinatie van minimalisme en trendy. Het heeft een klassieke vorm en moderne LED-verlichting die een frame vormt rondom de spiegel van 80x60 cm. De spiegel heeft een voetsteun die demontabel is, zodat je zelf kunt kiezen of je de spiegel op een tafel wilt plaatsen of aan de muur wilt hangen. De spiegel wordt gemonteerd in verticale positie.

De geïntegreerde LED-verlichting kan eenvoudig naar wens worden aangepast met de touch knoppen aan de onderkant van de spiegel. Met de "M" knop kun je de kleurtemperatuur aanpassen tussen 3500K-6500K. Met de "P" knop kan het licht worden gedimd naar de gewenste lichtsterkte en er is een aparte knop om het licht in of uit te schakelen. Je kunt dus de perfecte verlichting instellen voor elke gelegenheid!

Elektrische aansluiting wordt gemaakt door middel van een stekker.

De spiegel komt van het Zweedse merk KAILA. Hun concept is gebaseerd op de klassieke Zweedse designstijl die wordt gekenmerkt door minimalisme, elegantie en functionaliteit, maar met een moderne twist. KAILA biedt stijlvolle interieurdetails voor het moderne huis.

De spiegelverlichting bestaat uit LED-diodes. De lichtbronnen zijn niet verwisselbaar, maar hebben een levensduur die overeenkomt met de levensduur van het product. Na 50.000 uur is de helderheid naar schatting verminderd tot ongeveer 50% van de oorspronkelijke helderheid.

Art.nr:
51056997

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.