• Make-up spiegel met ingebouwde LED-verlichting
  • Instelbare helderheid en kleurtemperatuur
  • Elegant Zweeds design van KAILA

KAILA Make-up spiegel Crystal LED 40x50 cm

  • Make-up spiegel met ingebouwde LED-verlichting
  • Instelbare helderheid en kleurtemperatuur
  • Elegant Zweeds design van KAILA
€239.00
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Dimbaar
Ja
Diepte
9 cm
Kleur van het spiegelglas 
Kleurloos
Kleurtemperatuur
3000-6000K
Lichtbron
LED
Lumen
4320
Materiaal 
Staal
Spiegeloppervlak
40x50 cm
Afmetingen
45x60 cm
Muurbevestiging 
Nee
Watt
24
Buitenmaat 
46x58 cm
Gewicht 
5500 g

Dit is een make-up spiegel in klassieke stijl, met een zeer decoratief uiterlijk en ingebouwde LED-verlichting. De ovale vorm van de spiegel en het frame met kristalachtige decoraties geven de spiegel een luxe uitstraling die prachtig tot uiting komt in zowel slaapkamers als in woonkamers. Het frame is gemaakt van roestvrij staal en de spiegel heeft een staand ontwerp.

De ingebouwde LED-verlichting geeft een aangename gloed - perfect bij het aanbrengen van make-up. De verlichting kan eenvoudig naar wens worden aangepast met de touch knoppen aan de onderkant van de spiegel. Met de "M" knop kun je de kleurtemperatuur aanpassen. Met de "P" knop kan het licht worden gedimd naar de gewenste lichtsterkte en er is een aparte knop om het licht in of uit te schakelen. Elektrische verbinding wordt gemaakt door middel van een stekker.

De spiegel komt van het Zweedse merk KAILA. Hun concept is gebaseerd op de klassieke Zweedse designstijl die wordt gekenmerkt door minimalisme, elegantie en functionaliteit, maar met een moderne twist. KAILA biedt stijlvolle interieurdetails voor het moderne huis.

De spiegelverlichting bestaat uit LED-diodes. De lichtbronnen zijn niet verwisselbaar, maar hebben een levensduur die overeenkomt met de levensduur van het product. Na 50.000 uur is de helderheid naar schatting verminderd tot ongeveer 50% van de oorspronkelijke helderheid.

Art.nr:
51056975

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.