• Dimbare verlichting
  • Make-up spiegel in stijlvol design van KAILA
  • Inclusief kleinere spiegel met 10x zoom

KAILA Make-up spiegel Foot Roségoud 18x30 cm

  • Dimbare verlichting
  • Make-up spiegel in stijlvol design van KAILA
  • Inclusief kleinere spiegel met 10x zoom
€47.95
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Dimbaar
Ja
Diepte
11,5 cm
Kleur
Roségoud
Kleur van het spiegelglas 
Kleurloos
Kleurtemperatuur
6000K
Lichtbron
LED
Lumen
480
Materiaal
Composiet
Spiegeloppervlak
25x16,5 cm
Afmetingen
18x30 cm
Muurbevestiging
Nee
Watt
4
Buitenmaat
18x29 cm
Gewicht
550 g

Dit is de make-up spiegel voor wie op zoek is naar een elegante spiegel in een flexibel ontwerp. De spiegel wordt staand neergezet en is eenvoudig te verplaatsen in huis of mee te nemen onderweg. Het spiegeloppervlak van 16,5x25 cm kan gekanteld worden zodat je je make-up kunt aanbrengen zoals jij wilt. Een kleinere spiegel met 10x zoom is inbegrepen en kan worden bevestigd aan het spiegeloppervlak van de hoofdspiegel.

De spiegel heeft geïntegreerde LED-verlichting die je kunt aanzetten met een aan/uit-knop aan de achterkant van de spiegel. De verlichting geeft een koele witte gloed die gedimd kan worden. De helderheid kan aangepast worden door de touch-knop aan de voorkant van de spiegel een paar seconden ingedrukt te houden. De spiegel wordt gevoed door 4x AA-batterijen. Batterijen worden niet meegeleverd.

KAILA is een nieuw Zweeds merk dat woondecoratie van hoge kwaliteit biedt in klassiek Zweeds design. De ontwerpstijl wordt gekenmerkt door minimalisme, elegantie en functionaliteit met een moderne twist.

De spiegelverlichting bestaat uit LED-diodes. De lichtbronnen zijn niet verwisselbaar, maar hebben een levensduur die overeenkomt met de levensduur van het product. Na 50.000 uur is de helderheid naar schatting verminderd tot ongeveer 50% van de oorspronkelijke helderheid.

Art.nr:
51056984

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.