• Dimbare verlichting
  • Make-up spiegel in stijlvol design van KAILA
  • Inclusief kleinere spiegel met 10x zoom

KAILA Make-up spiegel Foot Wit 18x30 cm

  • Dimbare verlichting
  • Make-up spiegel in stijlvol design van KAILA
  • Inclusief kleinere spiegel met 10x zoom
€47.95
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Dimbaar
Ja
Diepte
11,5 cm
Kleur 
Wit
Kleur van het spiegelglas 
Kleurloos
Kleurtemperatuur
6000K
Lichtbron
LED
Lumen
480
Materiaal 
Composiet
Spiegeloppervlak
16,5x25 cm
Afmetingen
20x30 cm
Muurbevestiging 
Nee
Watt
4
Buitenmaat 
18x29 cm
Gewicht 
550 g

Als je op zoek bent naar een kleinere make-up spiegel die gemakkelijk onderweg in een tas of koffer meegenomen kan worden, dan ben je nu klaar met zoeken! Deze spiegel heeft namelijk een compact ontwerp met een spiegeloppervlak van 16,5x25 cm en een staander waarmee de spiegel gemakkelijk op elk vlak oppervlak kan worden neer gezet. Naast de hoofdspiegel wordt er ook een kleinere spiegel meegeleverd, die op zichzelf kan worden gebruikt of die aan het spiegeloppervlak kan worden bevestigd. De kleinere spiegel heeft 10x zoom.

Het spiegeloppervlak wordt omlijst door LED-verlichting, waardoor je een gelijkmatig licht hebt tijdens het aanbrengen van je make-up. LED-verlichting is een zeer voordelige lichtbron omdat het energiezuinig is en een lange houdbaarheid heeft. Je kunt de verlichting aan zetten met de knop aan de achterkant van de spiegel. Je kunt de helderheid instellen door de touch-knop aan de voorkant van de spiegel een paar seconden ingedrukt te houden. De spiegel wordt gevoed door 4x AA-batterijen. Batterijen worden niet meegeleverd.

KAILA is een nieuw Zweeds merk dat woondecoratie van hoge kwaliteit biedt in klassiek Zweeds design. De ontwerpstijl wordt gekenmerkt door minimalisme, elegantie en functionaliteit met een moderne twist.

De spiegelverlichting bestaat uit LED-diodes. De lichtbronnen zijn niet verwisselbaar, maar hebben een levensduur die overeenkomt met de levensduur van het product. Na 50.000 uur is de helderheid naar schatting verminderd tot ongeveer 50% van de oorspronkelijke helderheid.

Art.nr:
51056982

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.