• Make-up spiegel met kantelbaar ontwerp
  • Dimbare LED-verlichting
  • Draadloos opladen voor smartphones

KAILA Make-up spiegel Hollywood 12 met Draadloze Oplader Zwart 30x41 cm

  • Make-up spiegel met kantelbaar ontwerp
  • Dimbare LED-verlichting
  • Draadloos opladen voor smartphones
€199.00
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Dimbaar
Ja
Diepte
8,5 cm
Kleur
Zwart
Kleur van het spiegelglas 
Kleurloos
Kleurtemperatuur
6000K
Lichtbron
LED
Lumen
960
Materiaal
Metaal
Spiegeloppervlak
30x41 cm
Afmetingen
35x45 cm
Watt
14
Buitenmaat
36x47 cm
Gewicht
2760 g

Wil je je smartphone automatisch kunnen opladen terwijl je voor de spiegel zit? Dat kan! Met deze make-up spiegel kun je je smartphone draadloos opladen met alle smartphone modellen die draadloos opladen ondersteunen. Plaats je smartphone op de aangegeven plaats op de spiegel en het opladen gaat automatisch met 5V2A (10 W). De oplaadfunctie wordt geactiveerd zodra het licht van de spiegel aan staat.

De spiegel heeft een stijlvolle zwarte kleur dat past bij de meeste inrichtingen. De spiegel is uitgerust met 12 LED-lampen, dit in combinatie met de neutrale kleur versterken de stijlvolle uitstraling nog meer. De ingebouwde LED-lampen zijn als een lijst rond het spiegeloppervlak van 30x41 cm geplaatst. Om de helderheid van het licht in te stellen, houd je de touch knop op het spiegeloppervlak een paar seconden ingedrukt. Elektrische verbinding wordt gemaakt door middel van een stekker.

KAILA is een nieuw Zweeds merk dat woondecoratie van hoge kwaliteit biedt in klassiek Zweeds design. De ontwerpstijl wordt gekenmerkt door minimalisme, elegantie en functionaliteit met een moderne twist.

De spiegelverlichting bestaat uit LED-diodes. De lichtbronnen zijn niet verwisselbaar, maar hebben een levensduur die overeenkomt met de levensduur van het product. Na 50.000 uur is de helderheid naar schatting verminderd tot ongeveer 50% van de oorspronkelijke helderheid.

Art.nr:
51056944

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.