• Make-up spiegel met ingebouwde LED-verlichting
  • Instelbare helderheid en kleurtemperatuur
  • USB-aansluiting voor het opladen van smartphones

KAILA Make-up spiegel Hollywood 14 Roségoud 60x50 cm

  • Make-up spiegel met ingebouwde LED-verlichting
  • Instelbare helderheid en kleurtemperatuur
  • USB-aansluiting voor het opladen van smartphones
€189.00
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Dimbaar
Ja
Diepte
2 cm
Kleur
Roségoud
Kleur van het spiegelglas 
Kleurloos
Kleurtemperatuur
3000-6000K
Lichtbron
LED
Lumen
1120
Materiaal
Metaal
Spiegeloppervlak
60x50 cm
Afmetingen
60x50 cm
Muurbevestiging
Nee
Buitenmaat
60x52 cm
Gewicht
4500 g

Deze luxe make-up spiegel heeft een smal metalen frame in prachtig roségoud en heeft LED-verlichting in de vorm van 14 grote lampen. Het geeft de spiegel een glamoureuze Hollywood uitstraling die de stijl van elke kamer bepaalt. De spiegel heeft een elegante voetsteun, in dezelfde roségouden kleur als het frame, die kan worden gedemonteerd als je je spiegel aan de muur wilt hangen.

De geďntegreerde LED-verlichting kan eenvoudig naar wens worden aangepast met de touch knoppen aan de onderkant van de spiegel. Met de "M" knop kun je de kleurtemperatuur aanpassen, met de "P" knop kan het licht worden gedimd naar de gewenste lichtsterkte en er is een aparte knop om het licht in of uit te schakelen. De instelbare verlichting maakt dat deze spiegel in de woonkamer voor de warme sfeerverlichting kan zorgen en in de make-up hoek voor een helder licht zorgt die je ondersteunt terwijl jij je klaarmaakt voor de dag. Aan één kant van de spiegel zit een USB-aansluiting waarmee je je smart apparaten eenvoudig kunt opladen.

Elektrische aansluiting wordt gemaakt door middel van een stekker.

De spiegel komt van het Zweedse merk KAILA. Hun concept is gebaseerd op de klassieke Zweedse designstijl die wordt gekenmerkt door minimalisme, elegantie en functionaliteit, maar met een moderne twist. KAILA biedt stijlvolle interieurdetails voor het moderne huis.

De spiegelverlichting bestaat uit LED-diodes. De lichtbronnen zijn niet verwisselbaar, maar hebben een levensduur die overeenkomt met de levensduur van het product. Na 50.000 uur is de helderheid naar schatting verminderd tot ongeveer 50% van de oorspronkelijke helderheid.

Art.nr:
51056953

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.