• Make-up spiegel met instelbare LED-verlichting
  • Koud wit licht
  • Voor bevestiging aan de wand of op een voetsteun

KAILA Make-up spiegel Hollywood 14 Wit 60x80 cm

  • Make-up spiegel met instelbare LED-verlichting
  • Koud wit licht
  • Voor bevestiging aan de wand of op een voetsteun
€269.00
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Dimbaar
Ja
Diepte
13 cm
Kleur 
Wit
Kleur van het spiegelglas 
Kleurloos
Kleurtemperatuur
6000K
Lichtbron
LED
Lumen
2800
Materiaal 
Metaal
Spiegeloppervlak
60x80 cm
Afmetingen
60x80 cm
Ophanging 
Staand
Muurbevestiging 
Ja
Watt
28
Buitenmaat 
63x80 cm
Gewicht 
10500 g

Dit is een make-up spiegel in Hollywood design, met een klassieke rechthoekige vorm, een groot spiegeloppervlak van 80x60 cm en 14 LED-lampen die als een elegante lijst rondom de spiegel geplaatst zijn. De spiegel kan rechtop op een vlakke ondergrond worden neer gezet, bijvoorbeeld als functionele spiegel op de kaptafel of als decoratief interieurdetail op een dressoir. De spiegel kan ook in verticale positie aan de muur worden bevestigd. Elektrische verbinding wordt gemaakt door middel van een stekker.

De LED-verlichting van de spiegel geeft een Koud wit licht. Je zet de verlichting aan door op de touch knop op de spiegel te drukken en als je de knop een paar seconden ingedrukt houdt, kun je het licht dimmen naar wens. Hiermee kun je gemakkelijk kiezen of je een zachte achtergrondverlichting wilt of juist een sterker licht dat je helpt bij het aanbrengen van make-up.

KAILA is een nieuw Zweeds merk dat woondecoratie van hoge kwaliteit biedt in klassiek Zweeds design. De ontwerpstijl wordt gekenmerkt door minimalisme, elegantie en functionaliteit met een moderne twist.

De spiegelverlichting bestaat uit LED-diodes. De lichtbronnen zijn niet verwisselbaar, maar hebben een levensduur die overeenkomt met de levensduur van het product. Na 50.000 uur is de helderheid naar schatting verminderd tot ongeveer 50% van de oorspronkelijke helderheid.

Art.nr:
51056995

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.