• Make-up spiegel met ingebouwde LED-verlichting
  • Instelbare helderheid en kleurtemperatuur
  • USB-aansluiting voor het opladen van smartphones

KAILA Make-up spiegel Hollywood 14 Zilver 60x50 cm

  • Make-up spiegel met ingebouwde LED-verlichting
  • Instelbare helderheid en kleurtemperatuur
  • USB-aansluiting voor het opladen van smartphones
€189.00
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Dimbaar
Ja
Diepte
2 cm
Kleur
Zilver
Kleur van het spiegelglas 
Kleurloos
Kleurtemperatuur
3000-6000K
Lichtbron
LED
Lumen
1120
Materiaal
Metaal
Spiegeloppervlak
60x50 cm
Afmetingen
60x50 cm
Ophanging 
Liggend
Muurbevestiging
Ja
Buitenmaat
60x52 cm
Gewicht
4500 g

Dit is een stijlvolle make-up spiegel die een geweldig decoratief detail zal zijn in elke kamer van het huis. Het smalle zilveren frame rond het spiegeloppervlak van 60x50 cm geeft een zeer elegante uitstraling, terwijl de 14 ronde LED-lampen rondom de spiegel zorgen voor een exclusief gevoel. Aan één kant van de spiegel zit een USB-aansluiting waarmee je je smart apparaten eenvoudig kunt opladen.

De geïntegreerde LED-verlichting kan eenvoudig naar wens worden aangepast met de touch knoppen aan de onderkant van de spiegel. Met de "M" knop kun je de kleurtemperatuur aanpassen, met de "P" knop kan het licht worden gedimd naar de gewenste lichtsterkte en er is een aparte knop om het licht in of uit te schakelen.

De zilverkleurige voetsteun van de spiegel kan worden verwijderd, zodat deze spiegel ook een luxe wandspiegel kan zijn. Elektrische aansluiting wordt gemaakt door middel van een stekker.

De spiegel komt van het Zweedse merk KAILA. Hun concept is gebaseerd op de klassieke Zweedse designstijl die wordt gekenmerkt door minimalisme, elegantie en functionaliteit, maar met een moderne twist. KAILA biedt stijlvolle interieurdetails voor het moderne huis.

De spiegelverlichting bestaat uit LED-diodes. De lichtbronnen zijn niet verwisselbaar, maar hebben een levensduur die overeenkomt met de levensduur van het product. Na 50.000 uur is de helderheid naar schatting verminderd tot ongeveer 50% van de oorspronkelijke helderheid.

Art.nr:
51056952

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.