• Make-up spiegel met kantelbaar ontwerp
  • Instelbare LED-verlichting
  • Compact formaat met een buitenmaat van 28x35 cm

KAILA Make-up spiegel Hollywood 9 Zilver 25x30 cm

  • Make-up spiegel met kantelbaar ontwerp
  • Instelbare LED-verlichting
  • Compact formaat met een buitenmaat van 28x35 cm
€169.00
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Dimbaar
Ja
Diepte
8 cm
Kleur
Zilver
Kleur van het spiegelglas 
Kleurloos
Kleurtemperatuur
3000-6000K
Lichtbron
LED
Materiaal
Metaal
Spiegeloppervlak
25x30 cm
Afmetingen
28x35 cm
Muurbevestiging
Nee
Buitenmaat
28x35 cm
Gewicht
1740 g

Deze make-up spiegel krijgt een prominente plek in je make-up hoek. De stijlvolle zilveren kleur, aangevuld met 9 LED-lampen die het spiegeloppervlak van 25x30 cm prachtig omljsten, zorgen voor een prachtig geheel. De LED-verlichting geefteen gelijkmatig licht wanneer je je make-up aanbrengt en je kunt de kleurtemperatuur en de verlichting instellen tot de helderheid die jij wilt. Om dit aan te kunnen passen gebruik je de touch knoppen op de spiegel. Met de "M" knop pas je de kleurtemperatuur aan in warm, koud of natuurlijk licht. Met de "P" knop kun je de helderheid instellen. Daarnaast is er een knop om de verlichting van de spiegel te kunnen inschakelen.

De make-up spiegel heeft een kantelbaar ontwerp en kan eenvoudig worden gekandeld in de positie die jij wilt wanneer jij je klaar maakt voor de dag. Elektrische verbinding wordt gemaakt door middel van een stekker.

KAILA is een nieuw Zweeds merk dat woondecoratie van hoge kwaliteit biedt in klassiek Zweeds design. De ontwerpstijl wordt gekenmerkt door minimalisme, elegantie en functionaliteit met een moderne twist.

De spiegelverlichting bestaat uit LED-diodes. De lichtbronnen zijn niet verwisselbaar, maar hebben een levensduur die overeenkomt met de levensduur van het product. Na 50.000 uur is de helderheid naar schatting verminderd tot ongeveer 50% van de oorspronkelijke helderheid.

Art.nr:
51056941

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.