• Make-up spiegel met ingebouwde LED-verlichting
  • Instelbare helderheid en kleurtemperatuur
  • Voor bevestiging aan de wand of op een voetsteun

KAILA Make-up spiegel Hollywood Round 10 Wit 40x30 cm

  • Make-up spiegel met ingebouwde LED-verlichting
  • Instelbare helderheid en kleurtemperatuur
  • Voor bevestiging aan de wand of op een voetsteun
€179.00
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Dimbaar
Ja
Diepte
9 cm
Kleur 
Wit
Kleur van het spiegelglas 
Kleurloos
Kleurtemperatuur
3000-6000K
Lichtbron
LED
Lumen
800
Materiaal 
Metaal
Spiegeloppervlak
40x30 cm
Afmetingen
30x40 cm
Ophanging 
Staand
Muurbevestiging 
Ja
Watt
10
Buitenmaat 
40x33 cm
Gewicht 
2460 g

Dit is een luxe make-up spiegel met ingebouwde LED-verlichting die zorgt voor een gelijkmatig licht wanneer je je klaar maakt voor de dag. De verlichting bestaat uit 10 LED-lampen die geplaatst zijn rondom de rand van de spiegel. Zowel de helderheid als de kleurtemperatuur van het licht kan naar wens en smaak worden aangepast door middel van de touch knoppen op de spiegel. Met de "M" knop kun je de kleurtemperatuur aanpassen in warm, koud en natuurlijk licht. Met de "P" knop kan het licht worden gedimd. Er is een aparte knop om het licht in of uit te schakelen. Elektrische verbinding wordt gemaakt door middel van een stekker.

Deze make-up spiegel heeft een elegante ronde vorm die prachtig afbreekt tegen rechte lijnen zoals fotolijsten en meubels met rechte hoeken. De spiegel kan staand worden neergezet met een voetsteun en dankzij het decoratieve uiterlijk past de spiegel net zo goed op de kaptafel in de slaapkamer als op het dressoir in de woonkamer. Doordat de voetsteun afneembaar is kan de spiegel ook aan de muur worden bevestigd.

KAILA is een nieuw Zweeds merk dat woondecoratie van hoge kwaliteit biedt in klassiek Zweeds design. De ontwerpstijl wordt gekenmerkt door minimalisme, elegantie en functionaliteit met een moderne twist.

De spiegelverlichting bestaat uit LED-diodes. De lichtbronnen zijn niet verwisselbaar, maar hebben een levensduur die overeenkomt met de levensduur van het product. Na 50.000 uur is de helderheid naar schatting verminderd tot ongeveer 50% van de oorspronkelijke helderheid.

Art.nr:
51056946

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.