• Make-up spiegel met dimbare LED-verlichting
  • Ingebouwde Bluetooth speaker
  • 10x zoom

KAILA Make-up spiegel LED Strip met Bluetooth Speaker Zwart 18x30 cm

  • Make-up spiegel met dimbare LED-verlichting
  • Ingebouwde Bluetooth speaker
  • 10x zoom
€68.95
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Dimbaar
Ja
Diepte
11,5 cm
Kleur 
Zwart
Kleur van het spiegelglas 
Kleurloos
Kleurtemperatuur
6000K
Lichtbron
LED
Lumen
1920
Materiaal 
Composiet
Spiegeloppervlak
16,5x25 cm
Afmetingen
20x30 cm
Muurbevestiging 
Nee
Watt
16
Buitenmaat 
18x29 cm
Gewicht 
550 g

Dit is een stijlvolle zwarte make-up spiegel met zoom en een ingebouwde Bluetooth speaker. Je verbindt je smartphone via Bluetooth met de luidspreker en je kunt vervolgens je beste playlists met goed geluid afspelen. Met behulp van de knoppen aan de achterkant van de spiegel kun je het nummer wijzigen, het volume wijzigen, de muziek pauzeren of oproepen ontvangen.

De spiegel heeft een slim ontwerp met functies die het je gemakkelijker maken om je make-up aan te brengen. Het spiegeloppervlak is omgeven door LED-verlichting die je gezicht verlicht - bovendien kan de spiegel worden gekanteld en gedraaid, zodat je een hoek kunt instellen die bij jouw past. Je kunt de verlichting dimmen door een knop op de spiegel ingedrukt te houden. Deze spiegel wordt ook geleverd met een kleinere spiegel met 10x zoom, wat perfect is wanneer je een scherpe close-up van je gezicht wilt. De spiegel wordt gevoed door een ingebouwde batterij die wordt opgeladen via de meegeleverde USB-oplaadkabel.

De spiegel komt van het Zweedse merk KAILA. Hun concept is gebaseerd op de klassieke Zweedse designstijl die wordt gekenmerkt door minimalisme, elegantie en functionaliteit, maar met een moderne twist. KAILA biedt stijlvolle interieurdetails voor het moderne huis.

De spiegelverlichting bestaat uit LED-diodes. De lichtbronnen zijn niet verwisselbaar, maar hebben een levensduur die overeenkomt met de levensduur van het product. Na 50.000 uur is de helderheid naar schatting verminderd tot ongeveer 50% van de oorspronkelijke helderheid.

Art.nr:
51056986

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.