• Make-up spiegel van KAILA, met ingebouwde LED-verlichting
  • Instelbare helderheid en kleurtemperatuur
  • Kantelbaar ontwerp

KAILA Make-up spiegel Soft Corner LED Zwart 60x52 cm

  • Make-up spiegel van KAILA, met ingebouwde LED-verlichting
  • Instelbare helderheid en kleurtemperatuur
  • Kantelbaar ontwerp
€199.00
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Dimbaar
Ja
Diepte
12 cm
Kleur
Zwart
Kleur van het spiegelglas 
Kleurloos
Kleurtemperatuur
3000K-6000K
Lichtbron
LED
Lumen
1200
Materiaal
Metaal
Spiegeloppervlak
58x46 cm
Afmetingen
60x50 cm
Muurbevestiging
Nee
Buitenmaat
58x48 cm
Gewicht
6200 g

Deze make-up spiegel geeft een aangenaam licht in 3000K-6000K wanneer je jezelf klaar maakt voor de dag – daarnaast is deze spiegel ook een stijlvol interieurdetail dat elke kamer sfeervol kan verlichten. De ingebouwde LED-verlichting vormt een lijst rond de spiegel. De verlichting is instelbaar met touch knoppen op de spiegel en je kunt zowel de helderheid als de kleurtemperatuur van het licht instellen. Met de “P" knop kan het licht naar wens gedimd worden en met de “M" knop kan de kleurtemperatuur gewijzigd worden in warm, koud en natuurlijk licht. De derde knop is een aparte knop waarmee het licht ingeschakeld kan worden. Elektrische verbinding wordt gemaakt door middel van een stekker.

De make-up spiegel is gemaakt van zwart metaal en heeft een voetsteun waarmee de spiegel op een vlak oppervlak kan worden geplaatst. Het spiegeloppervlak van 58x46 cm kan worden gekanteld in de positie die jij wilt. Aan de onderrand van de spiegel zit een USB-aansluiting waarmee je je mobiele telefoon kunt opladen terwijl jij je make-up aanbrengt.

KAILA is een nieuw Zweeds merk dat woondecoratie van hoge kwaliteit biedt in stijlvol Zweeds design voor het moderne huis!

De spiegelverlichting bestaat uit LED-diodes. De lichtbronnen zijn niet verwisselbaar, maar hebben een levensduur die overeenkomt met de levensduur van het product. Na 50.000 uur is de helderheid naar schatting verminderd tot ongeveer 50% van de oorspronkelijke helderheid.

Art.nr:
51057004

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.