• Dimbare verlichting
  • Stijlvol Zweeds design van KAILA
  • LED-slinger die de spiegel omlijst

KAILA Make-up spiegel Vanity LED Wit 80x65 cm

  • Dimbare verlichting
  • Stijlvol Zweeds design van KAILA
  • LED-slinger die de spiegel omlijst
€289.00
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Dimbaar
Ja
Diepte
13 cm
Kleur
Wit
Kleur van het spiegelglas 
Kleurloos
Kleurtemperatuur
3000-6000K
Lichtbron
LED
Lumen
2600
Materiaal
Metaal
Spiegeloppervlak
80x65 cm
Afmetingen
80x68 cm
Muurbevestiging
Nee
Watt
25
Buitenmaat
80x68 cm
Gewicht
9280 g

Dit is een prachtige elegante make-up spiegel in een stijlvol rechthoekig ontwerp. De spiegel is voorzien van LED-verlichting die het spiegeloppervlak omlijst en het een gelijkmatig licht geeft - perfect wanneer je make-up gaat aanbrengen of gewoon jezelf goed wilt reflecteren! De spiegel heeft een neutrale witte kleur die gemakkelijk te combineren is met de rest van je interieur en het heeft een slim staand ontwerp waarmee je de spiegel eenvoudig op veel vlakke oppervlakken in huis kunt plaatsen.

Deze spiegel is uitgerust met touchfunctie met touch-knoppen aan de voorkant van de spiegel waarmee je zowel de verlichting kunt aan zetten en waarmee je de helderheid van het licht kunt instellen. Met de "M" knop kun je de kleurtemperatuur aanpassen, met de "P" knop kan het licht worden gedimd naar de gewenste lichtsterkte. Elektrische aansluiting wordt gemaakt met een stekker.

KAILA is een nieuw Zweeds merk dat woondecoratie van hoge kwaliteit biedt in klassiek Zweeds design. De ontwerpstijl wordt gekenmerkt door minimalisme, elegantie en functionaliteit met een moderne twist.

De spiegelverlichting bestaat uit LED-diodes. De lichtbronnen zijn niet verwisselbaar, maar hebben een levensduur die overeenkomt met de levensduur van het product. Na 50.000 uur is de helderheid naar schatting verminderd tot ongeveer 50% van de oorspronkelijke helderheid.

Art.nr:
51056973

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.