• Make-up spiegel met ingebouwde LED-verlichting
  • Dimbaar van 10%-100%
  • Geschikt voor gebruik in badkamers

KAILA Spiegel Circle LED Zwart 80 cm Ø

  • Make-up spiegel met ingebouwde LED-verlichting
  • Dimbaar van 10%-100%
  • Geschikt voor gebruik in badkamers
€279.00
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Dimbaar
Ja
Diepte
3 cm
Kleur 
Zwart
Kleur van het spiegelglas 
Kleurloos
Kleurtemperatuur
3000K
Lichtbron
LED
Lumen
1925
Materiaal 
Metaal
Spiegeloppervlak
78,5 cm Ø
Afmetingen
80 cm Ø
Ophanging 
Staand
Muurbevestiging 
Ja
Buitenmaat 
80,5 cm Ø
Geschikt voor in de badkamer
Ja
Gewicht 
6500 g

Dit is een stijlvolle spiegel met LED-verlichting, die even goed tot zijn recht komt in de hal als in de badkamer. De spiegel heeft een klassieke ronde vorm en een metalen frame in een prachtige verfijnde zwarte kleur. De geïntegreerde LED-verlichting van de spiegel in 3000K kan worden gedimd tussen 10% - 100% van de helderheid. Hiermee kun je de verlichting eenvoudig instellen op de helderheid die jij wilt en deze aanpassen als je een andere sfeer wilt. Om het licht te dimmen, houd je de touch knop onder op de spiegel een paar seconden ingedrukt. De LED-verlichting straalt vanaf de achterkant van de spiegel naar voren, wat de verlichting een zachtere uitstraling geeft.

De wandspiegel heeft een spiegeloppervlak met een diameter van 78,5 cm. Het is ontworpen voor vaste installatie en wordt aangesloten op een schakelaar. Om de spiegel goed te laten werken, moet deze worden aangesloten op een gewone schakelaar, niet op een dimschakelaar.

De spiegel komt van het Zweedse merk KAILA. Hun concept is gebaseerd op de klassieke Zweedse designstijl die wordt gekenmerkt door minimalisme, elegantie en functionaliteit, maar met een moderne twist. KAILA biedt stijlvolle interieurdetails voor het moderne huis.

De spiegelverlichting bestaat uit LED-diodes. De lichtbronnen zijn niet verwisselbaar, maar hebben een levensduur die overeenkomt met de levensduur van het product. Na 50.000 uur is de helderheid naar schatting verminderd tot ongeveer 50% van de oorspronkelijke helderheid.

Art.nr:
51057008

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.