• Stijlvol Zweeds design van KAILA
  • Instelbare LED-verlichting
  • Geschikt voor gebruik in de badkamer

KAILA Spiegel Corners III LED 76x107 cm

  • Stijlvol Zweeds design van KAILA
  • Instelbare LED-verlichting
  • Geschikt voor gebruik in de badkamer
€399.00
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Dimbaar
Ja
Diepte
3 cm
Kleur van het spiegelglas 
Kleurloos
Kleurtemperatuur
3000K
Lichtbron
LED
Lumen
3610
Materiaal
Aluminium
Spiegeloppervlak
76x107 cm
Afmetingen
75x105 cm
Ophanging 
Staand
Muurbevestiging
Ja
Buitenmaat
76x107 cm
Geschikt voor in de badkamer
Ja
Gewicht
12000 g

Deze trendy spiegel met verlichting geeft je een gelijkmatig licht bij het aanbrengen van je make-up, terwijl het een echt stijlvol interieurdetail is! De spiegel is voorzien van LED-verlichting langs de randen, die het spiegeloppervlak van 76x107 cm prachtig verlicht met een 3000K gloed. Om de helderheid aan te passen houd je de touch knop onderaan de spiegel enkele seconden ingedrukt.

Het frame van de wandspiegel is gemaakt van aluminium en heeft een luxe goudkleur. De spiegel wordt staand aan de muur bevestigd en is perfect als je op zoek bent naar een exclusieve badkamerspiegel. De spiegel is ontworpen voor vaste installatie en moet worden geïnstalleerd door een elektricien. Voor een goede werking moet de spiegel worden aangesloten op een normale schakelaar, niet op een dimmer.

KAILA is een nieuw Zweeds merk dat woondecoratie van hoge kwaliteit biedt in klassiek Zweeds design. De ontwerpstijl wordt gekenmerkt door minimalisme, elegantie en functionaliteit met een moderne twist.

De spiegelverlichting bestaat uit LED-diodes. De lichtbronnen zijn niet verwisselbaar, maar hebben een levensduur die overeenkomt met de levensduur van het product. Na 50.000 uur is de helderheid naar schatting verminderd tot ongeveer 50% van de oorspronkelijke helderheid.

Art.nr:
51057016

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.