• Stijlvol Zweeds design van KAILA
  • Instelbare helderheid
  • Geschikt voor gebruik in de badkamer

KAILA Spiegel Framed LED 60x80 cm

  • Stijlvol Zweeds design van KAILA
  • Instelbare helderheid
  • Geschikt voor gebruik in de badkamer
€199.00
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Dimbaar
Ja
Diepte
3,5 cm
Kleur van het spiegelglas 
Kleurloos
Kleurtemperatuur
3000K
Lichtbron
LED
Lumen
2415
Materiaal
Aluminium
Spiegeloppervlak
60x80 cm
Afmetingen
60x80 cm
Ophanging 
Staand
Muurbevestiging
Ja
Buitenmaat
60x80 cm
Geschikt voor in de badkamer
Ja
Gewicht
7460 g

Als je op zoek bent naar een moderne en minimalistische spiegel met verlichting, is dit de spiegel voor jou. Het is uitgerust met energiezuinige LED-verlichting wat zorgt voor een gelijkmatig licht, perfect wanneer je make-up gaat aanbrengen of gewoon jezelf overdag wilt reflecteren. De verlichting is geplaatst aan de achterkant van de spiegel, maar schijnt door als een elegant frame naar de voorkant van de spiegel. Door de knop een paar seconden ingedrukt te houden kan je de helderheid van het licht eenvoudig naar wens aanpassen.

Deze make-up spiegel heeft wandbevestiging aan de achterkant en dient staand aan de muur te worden bevestigd. De spiegel is bedoeld voor vaste installatie en moet worden geïnstalleerd door een elektricien. Voor een goede werking moet de spiegel worden aangesloten op een normale schakelaar, niet op een dimmer.

KAILA is een nieuw Zweeds merk dat woondecoratie van hoge kwaliteit biedt in klassiek Zweeds design. De ontwerpstijl wordt gekenmerkt door minimalisme, elegantie en functionaliteit met een moderne twist.

De spiegelverlichting bestaat uit LED-diodes. De lichtbronnen zijn niet verwisselbaar, maar hebben een levensduur die overeenkomt met de levensduur van het product. Na 50.000 uur is de helderheid naar schatting verminderd tot ongeveer 50% van de oorspronkelijke helderheid.

Art.nr:
51057007

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.