• Make-up spiegel met ingebouwde LED-verlichting
  • Dimbaar van 10%-100%
  • Geschikt voor gebruik in badkamers

KAILA Spiegel Wide LED 60x80 cm

  • Make-up spiegel met ingebouwde LED-verlichting
  • Dimbaar van 10%-100%
  • Geschikt voor gebruik in badkamers
€189.00
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Dimbaar
Ja
Diepte
3 cm
Kleur van het spiegelglas 
Kleurloos
Kleurtemperatuur
3000K
Lichtbron
LED
Lumen
1980
Spiegeloppervlak
60x80 cm
Afmetingen
60x80 cm
Ophanging 
Staand
Muurbevestiging
Ja
Buitenmaat
60x80 cm
Geschikt voor in de badkamer
Ja
Gewicht
7000 g

Deze tijdloze spiegel met verlichting zal de uitstraling van je badkamer naar een hoger niveau tillen. De geïntegreerde LED-verlichting straalt vanaf de achterkant van de spiegel naar voren, wat de verlichting een zachtere uitstraling geeft. De verlichting van 3000K kan worden gedimd tussen 10% - 100% van de helderheid. Om het licht te dimmen, houd je de touchknop aan de onderkant op de spiegel een paar seconden ingedrukt.

Deze spiegel wordt in staande positie aan de muur bevestigd. De spiegel is ontworpen voor vaste installatie en wordt aangesloten op een schakelaar. Om de spiegel goed te laten werken, moet deze worden aangesloten op een gewone schakelaar, niet op een dimschakelaar.

De spiegel komt van het Zweedse merk KAILA. Hun concept is gebaseerd op de klassieke Zweedse designstijl die wordt gekenmerkt door minimalisme, elegantie en functionaliteit, maar met een moderne twist. KAILA biedt stijlvolle interieurdetails voor het moderne huis.

De spiegelverlichting bestaat uit LED-diodes. De lichtbronnen zijn niet verwisselbaar, maar hebben een levensduur die overeenkomt met de levensduur van het product. Na 50.000 uur is de helderheid naar schatting verminderd tot ongeveer 50% van de oorspronkelijke helderheid.

Art.nr:
51057015

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.