• Prachtige en functionele badkamerspiegel
  • Geïntegreerde LED-verlichting in 3000K
  • Klassiek Zweeds ontwerp van KAILA

KAILA Spiegel Rectangle LED 60x80 cm

  • Prachtige en functionele badkamerspiegel
  • Geïntegreerde LED-verlichting in 3000K
  • Klassiek Zweeds ontwerp van KAILA
€199.00
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Diepte
3 cm
Kleur van het spiegelglas 
Kleurloos
Kleurtemperatuur
3000K
Lichtbron
LED
Lumen
2415
Spiegeloppervlak
60x80 cm
Afmetingen
60x80 cm
Ophanging 
Staand & Liggend
Muurbevestiging
Ja
Watt
31
Geschikt voor in de badkamer
Ja
Gewicht
7700 g

Dit is een rechthoekige badkamerspiegel in klassiek ontwerp. De spiegel meet 80x60 cm en is slechts 3 cm diep. De badkamerspiegel heeft bijbehorende muurbeugels en kan zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd. Binnen de rand van de spiegel zit een decoratieve geïntegreerde LED-verlichting rondom het spiegelglas. De verlichting is dimbaar en instelbaar. Door de waterdichte aanraakknop op het scherm vast te houden kun je de sterkte eenvoudig aanpassen. De verlichting heeft een warm witte kleur in 3000K van achter de spiegel en geeft een mooie gloed naar voren. LED is een energiezuinige lichtbron die zorgt voor een gelijkmatig en natuurlijk licht - wat perfect is voor een badkamerspiegel!

De spiegel is goedgekeurd voor badkamers, maar het tijdloze en klassieke ontwerp past net zo goed op andere muren van het huis. Bijvoorbeeld als make-up spiegel! De badkamerspiegel is bedoeld voor vaste installatie en is aangesloten op een schakelaar. Voor een goede werking moet de spiegel worden aangesloten op een normale schakelaar, niet op een dimmer.

De spiegel komt van het Zweedse KAILA. KAILA is een nieuw Zweeds merk dat investeert in stijlvolle interieurdetails tegen betaalbare prijzen in stijlvol Zweeds design voor het moderne huis.

De spiegelverlichting bestaat uit LED-diodes. Deze lichtbronnen zijn niet vervangbaar maar hebben een levensduur die overeenkomt met de levenscyclus van het product. Na 50.000 uur wordt de lichtintensiteit naar schatting verminderd tot ongeveer 50% van de oorspronkelijke sterkte.

Art.nr:
51044780

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.