• Rechthoekige spiegel met zachte omlijsting
  • Dimbare LED-verlichting in 3000K
  • Elegant Zweeds ontwerp van KAILA

KAILA Spiegel Soft Edges II LED 60x80 cm

  • Rechthoekige spiegel met zachte omlijsting
  • Dimbare LED-verlichting in 3000K
  • Elegant Zweeds ontwerp van KAILA
€199.00
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Diepte
3 cm
Kleur van het spiegelglas 
Kleurloos
Kleurtemperatuur
3000K
Lichtbron
LED
Lumen
2415
Spiegeloppervlak
60x80 cm
Afmetingen
60x80 cm
Ophanging 
Staand & Liggend
Muurbevestiging
Ja
Watt
31
Geschikt voor in de badkamer
Ja
Gewicht
7600 g

Dit is een elegante badkamerspiegel van het Zweedse merk KAILA. De spiegel heeft zachtere randen en binnenin is er een geïntegreerde LED-verlichting die het spiegelglas stijlvol omlijst. De geïntegreerde LED-verlichting is dimbaar en zorgt voor een natuurlijk warm wit licht in 3000K. De verlichting is eenvoudig aan te passen door je vinger een paar seconden op de aanraakknop te houden en het licht dimt tot de gewenste sterkte. De spiegel onthoudt de laatste lichtinstelling voor de volgende keer dat je de lichten inschakelt.

De spiegel meet 60x80 cm en met de bijbehorende muurbeugels kun je deze zowel horizontaal als verticaal ophangen. De spiegel is goedgekeurd voor badkamers. De badkamerspiegel is bedoeld voor vaste installatie en is aangesloten op een schakelaar. Voor een goede werking moet de spiegel worden aangesloten op een normale schakelaar, niet op een dimmer.

KAILA is een nieuw Zweeds merk dat investeert in stijlvolle interieurdetails tegen betaalbare prijzen in stijlvol Zweeds design voor het moderne huis.

De spiegelverlichting bestaat uit LED-diodes. Deze lichtbronnen zijn niet vervangbaar maar hebben een levensduur die overeenkomt met de levenscyclus van het product. Na 50.000 uur wordt de lichtintensiteit naar schatting verminderd tot ongeveer 50% van de oorspronkelijke sterkte.

Art.nr:
51044782

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.