5 spiegels met een persoonlijk karakter

Stijlvolle en klassieke spiegels in al hun glorie - het is altijd een goed idee en een zeer veilige optie. Maar soms wil je misschien liever iets dat meer opvalt; een spiegel met een originele vorm of met een speels design. Een spiegel die niet alleen jou en je omgeving weerspiegelt, maar ook je persoonlijkheid. Hier kun je een beetje inspiratie vinden voor spiegels die zeker de aandacht zullen trekken - op een positieve manier!

1. IJslollyspiegel - laat je vrolijke of speelse persoonlijkheid zien

Vrolijk ijs aan de muur! Ice Cream Mirror is een spiegel in de vorm van een ijsje, met een gekleurde bovenkant en een "ijsstokje" van eikenhout. Je gedachten dwalen misschien nietsvermoedend af naar een kinderkamer, maar dat is niet waar deze spiegel per se moet komen te hangen. Dit is een perfecte spiegel om een speelse, vrolijke of sprankelende persoonlijkheid te laten zien. En wie houdt er nu niet van ijs?

Ice Cream Mirror - spiegel in de vorm van een ijsje

2. De spiegel met de originele - maar toch stijlvolle - vorm

Als je graag wilt laten zien dat je extra goed hebt nagedacht en besloten hebt dat een rechthoekige spiegel, ronde spiegel of ovale spiegel niet geschikt is. Je wilt graag een originelere vorm, en tegelijkertijd zoek je iets dat stijlvol en elegant is. Wij hebben de perfecte spiegel voor je: Trapezium van het Deense Hübsch. Deze opvallende spiegel is verkrijgbaar met een metalen lijst of een messing lijst.

Messing spiegel met een unieke vorm - metalen spiegel met een aparte vorm

3. De ballonspiegel die vreugde verspreidt in de kamer

Balloon Mirror is een spiegel die de vorm heeft van een vliegende ballon. Deze verspreidt vreugde en een gevoel van verlichting in de kamer waarin hij opgehangen wordt. De ontwerpers Tor & Nicole Vitner Servé van het Deense EO zijn er werkelijk in geslaagd een spiegel te ontwerpen die speels genoeg is voor in de kinderkamer, en tegelijkertijd elegant genoeg is om als persoonlijk detail in elke stijlvolle woonkamer te plaatsen.

Ballongspiegel - spiegel voor kinderkamers

4. Spiegel met aparte houten details

Je houdt van stijlvol en een warme, natuurlijke sfeer. En toch is er iets dat zegt dat een spiegel met een gewone houten lijst té gewoontjes is. Je bent op zoek naar iets dat opvalt met finesse, iets dat jouw persoonlijkheid laat zien. Dan hebben wij de spiegel voor jou; Circle Eikenhout van het Deense Hübsch. Deze ronde spiegel heeft een opvallend, maar toch eenvoudig detail, waarbij de onderkant en de achterkant van de spiegel bedekt zijn met eikenhout. Perfect voor degenen die van sober, maar toch opvallend houden.

Ronde spiegel met eikenhouten lijst - aparte spiegel

5. De spiegel met alle extra's – maar die toch elegant is

Deze moderne en prachtige spiegel is van het Deense Incado en zorgt werkelijk voor een grootse indruk. De spiegel is op zo veel manieren origineel; hij heeft een aparte vorm, spiegelglas met een roségouden tint en een facetgeslepen rand. Hij is zó elegant - en toch zó adembenemend. Gewoonweg adembenemend elegant.

Spiegel in roségoud - unieke spiegel

 

Bekijk hier ons uitgebreide aanbod met zowel originele als klassieke spiegels!