Sorry, this product is outdated and no longer active

  • Ijsvormige spiegel
  • Vrolijk Deens design
  • Kwalitatief spiegelglas

Spiegel EO Ice Cream Exotic Green 22x57 cm

  • Ijsvormige spiegel
  • Vrolijk Deens design
  • Kwalitatief spiegelglas
€59.90 €119.50
Je bespaart €59.60 (-50%)

Diepte
10 mm
Kleur
Groen
Kleur van het spiegelglas 
Groen / Kleurloos
Spiegeloppervlak
28x36 cm
Afmetingen
30x45 cm
Ophanging 
Staand
Muurbevestiging
Ja
Gewicht
1500 g

Ice Cream Mirror is een wandspiegel in vrolijk design door Tor & Nicole Vitner Servé van het Deense Elements Optimal (EO). Het design van de spiegel is geïnspireerd door een van de vrolijkste jeugdherinneringen: Ijs!

Deze decoratieve en functionele spiegel past natuurlijk perfect in de kinderkamer, maar kan ook geplaatst worden als een charmante detail aan de wand in welke kamer dan ook.

De ijsgeïnspireerde spiegel is gemaakt met hoog kwalitatief spiegelglas en het stokje in de onderkant is gemaakt van onbehandeld eikenhout. De gekleurde top is verkrijgbaar in verschillende kleuren waarvan deze variant de kleur Exotic Green heeft.

EO staat voor "Elements Optimal" en is een Deens familiebedrijf dat dateert uit 2012. De originele en tijdloze producten in EO's assortiment is ontworpen door innovatieve en onafhankelijke ontwerpers van over de hele wereld met grote nauwkeurigheid en passie en is geproduceerd in materialen van de hoogste kwaliteit. Als je op zoek bent naar een unieke, leuke en hoogwaardige spiegel, dan ben je bij ons aan het juiste adres.!

Art.nr:
51038119

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.